Witam Wszystkich
• Strona 1 z 1
Witam Wszystkich Mam na imie Radek i jestem ze Świdnika czyt. Lublin posiadam vespę ET50 bardzo mi miło że jestem juz w grupie .
|
|
Czołem! Widzę, że Lubelskie przeżywa renesans
![]() Coraz więcej Vespiarzy się odzywa ![]() Fajnie ![]() ☆ ★ CHULIGAN PX 177 CORSA ★ ☆
|
|
![]() 2017 ![]()
Rejestracja: 12 czerwca 2015, 22:34 Lokalizacja: Lublin [I]: ET4 125 Not Leader [II]: GT250 ie 60 (Euro 3) M451M [III]: Cosa 2 200 |
Niestety nie do końca. Dzisiaj mijałem w Lublinie 2 Vespy (jedna GTS, druga chyba LX), posiadacze nawet nie odmachnęli i sprawiali wrażenie jakby połknęli kije od szczotek - smutne. Na liście Zlotowej na Lanckoronę tez jakoś nikogo nie widziałem ![]() |
Może jakis zlocik zrobic w Lublinie Lub Świdniku ????
|
|
![]() 2017 ![]()
Rejestracja: 12 czerwca 2015, 22:34 Lokalizacja: Lublin [I]: ET4 125 Not Leader [II]: GT250 ie 60 (Euro 3) M451M [III]: Cosa 2 200 |
Bardzo chętnie, tyle że po długim weekendzie (jestem w tej chwili za granicą i raczej nie wrócę wcześniej niż w drugim tygodniu maja).
|
Działajcie, działajcie! Lubelskie dobrze rokuje na reaktywację
![]() ☆ ★ CHULIGAN PX 177 CORSA ★ ☆
|
|
Chłopaki kiedy robimy jakiś mini zlocik bo juz chyba czas cos wykiminic
podaje tel 530 562 503 kto chetny na spotkanio nawet w grupie 1 osobowej zapraszam do tel lub sms chetnie sie spotkem pogadac i poznac |
|
wrzucajcie info. wakacje idą, może się przelecę do rodziny w Puławach to mógłbym zsynchronizować przeloty
|
|
Zróbmy zlocik w Kazimierzu Dolnym
|
|
Zróbmy zlocik w Kazimierzu Dolnym.
|
|
witam wracam do tematu czy był wkoncu jakis mini zlot w lubelskim ? jak nie to panowie i panie do dzieła puki jeszcze ciepło .
|
|
Witaj
![]() |
|
Hejka,dobrze wiedzieć że kolega ze Świdnika bo potrzebuje pomocy przy nauce jazdy
![]() |
|
Witam wszystkich miłośników jak i posiadaczy . Mam na imię Jarek i mam Vespa 82rok
|
|
witaj,
uzupełnij profil i jakies foto vespy prosimy |
|
• Strona 1 z 1