Pasuję się przywitać więc jestem...

Pozdrawiam
Siemka wszystkim!
Pasuję się przywitać więc jestem... ![]() Pozdrawiam |
|
Witaj Ordi, no zdradź z jakiej części wschodniej Polski jesteś. No i dlaczego tak późno zawitałeś skoro to już trzeci GTS.
![]() |
|
Jestem z Biłgoraja (woj. Lubelskie - 50km od Zamościa).
Późno zawitałem bo jakoś nie bardzo mam czas na fora itp. Ale wpadł mi do głowy wyjazd Vespą do Ruminii na te słynne trasy z widokami, więc pomyślałem, że może ktoś też chciałby tam wyjechać...? Miałem opcje wyjechać w tym roku ze znajomymi ale oni zwykłymi motocyklami więc tempo podróżowania za szybkie na GTSa... :-/ |
|
No proszę, siostra mojej małżonki mieszka w Biłgoraju, więc od czasu do czasu wpadam, ale samochodowo. No i koleżanka Ola jest ze Zwierzyńca (mimo że już zaaklimatyzowana w Zamościu). Piękne tereny. Już ci zazdroszczę okolicznych lasów i grzybobrania.
Chyba musimy kiedyś zrobić zlot na lubelszczyźnie |
|
Jaki ten świat mały...! Jak będziesz w Biłgo to dawaj znać i wyskoczymy na piwko
![]() Co do terenów to rzeczywiście - nie narzekam i uwielbiam moją okolicę. Mamy tu parę trasek asfaltowych na vespę z fajnymi widoczkami i zakrętami... A do tego niedaleko Bieszczady więc z 2-3 razy w roku robię na moto wypad w Bieszczady - wyjazd 8:00, powrót 19:00 i zrobione 500km w jeden dzień - coś pięknego! ![]() |
|
No super masz z Bieszczadami, jeszcze Jarosław możesz zahaczyć albo Przemyśl. 500km łatwo mogę sobie wyobrazić, takie trasy się własnie robi na GTS w jeden dzień leniwie zwiedzając.
Dam znać jak będę leciał w twoje strony |
|
![]()
Rejestracja: 28 czerwca 2012, 19:29 Lokalizacja: Częstochowa [I]: ET4 125 Not Leader [II]: GTS300 ie Super 2008 |
Ordi .. ja również z tej części Polski .. pochodzę ze Zwierzyńca
![]() ![]() |
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 12 czerwca 2015, 22:34 Lokalizacja: Lublin [I]: ET4 125 Not Leader [II]: GT250 ie 60 (Euro 3) M451M [III]: Cosa 2 200 |
Chętnie się przyłączę (jak wróci cieplejsza aura ![]() Ciekaw jestem, czy w razie czego pomógłbyś ogarnąć zlot na Roztoczu - bo wg mnie na prawdę jest to część Polski warta zobaczenia ![]() Odezwij się na priv |
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika