Mam na sprzedaż kilka prospektów stare modele Vespa i Lambretta.
(są to moje zdublowane prospekty, więc nie uszczuplę swojej kolekcji).
W załączeniu zdjęcia. Prawdziwe rarytasy, totalna rzadkość do zdobycia.
Cena 200zł za sztukę (nie negocjuję ceny). Proszę pisać na priv.
STARY PROSPEKT VESPA
• Strona 1 z 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie - jedyny wybór Vespa!
1. Vespa "S" Super Sport - Fred Perry '09 2. Vespa Special /Polini-85ccm/ '72 3. Vespa GTV '06 4. Vespa 90 '64 |
|
Jeszcze jeden prospekt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie - jedyny wybór Vespa!
1. Vespa "S" Super Sport - Fred Perry '09 2. Vespa Special /Polini-85ccm/ '72 3. Vespa GTV '06 4. Vespa 90 '64 |
|
Poprzednie prospekty sprzedane. Dziękuję.
Wystawiam niżej kolejne 3 prospekty, cena/sztukę bez zmian. Proszę tylko zainteresowanych na priv. Mogę dosłać na priv zdjęcia pozostałych stron-ze środka. Nie mam czasu na pisanie marzycieli. Prospekty unikatowe. Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie - jedyny wybór Vespa!
|
What is Lovw? The eternal question we all carry around deep within our heart. Love is the eternal search. Love is eternal when we find it
crypto exchange |
|
• Strona 1 z 1