Może ktoś odwiedza nasze forum, ale wstydzi się odezwać, WALCIE SMIAŁO!
Pozdr.
Gracza
Mam nadzieje, że z kuj-pom uda mi się zebrać jakąś grupę, żeby razem wyruszyć w przyszłym roku na jakiś zlot!
W jakiś sposób czuję się zobowiązany, żeby dbać o ruch vespowy w kuj-pom. Chyba na nowo trzeba zrobić rozeznanie, kto ma Vespe i kto ma Vespe i chęć integrowania się
![]() Może ktoś odwiedza nasze forum, ale wstydzi się odezwać, WALCIE SMIAŁO! Pozdr. Gracza Mam nadzieje, że z kuj-pom uda mi się zebrać jakąś grupę, żeby razem wyruszyć w przyszłym roku na jakiś zlot! |
|
oj z tym to do wątku sparing, hehehehhehe. ale coś kuj pom słabiutko na forum..... ![]() kto hamuje ten przegrywa
Vespa Special 50/102ccm Vespa PX80/200ccm |
|
Nie tylko na forum... Choć były niby dwa spotkania (raz 3 skutery, za drugim razem 4) ale to i tak bardzo mało. Niestety ja siedzie teraz w Wwa i nie mogę mieć pretensji, bo sam na jakims spocie pewnie bym się nie pojawił.
Ale same wpisy też niezle wygladają - świadczą o jakimś tam zainteresowaniu... Pozdr. |
|
Ja się zgłaszam, troszkę z boku
![]() I to by było na tyle..........bulba
|
|
Może kiedyś ten bok odwiedze na kołach
![]() W te wakacje zamierzam trochu pojeździć - a gdzie? Tu się toczą zacięte negocjacje ![]() |
|
yo yo yo!!!!!!!
wracam po dlugiej nieobecnosci na forum ![]() ![]() |
|
witam całe kujawsko-pomorskie towarzystwo entuzjastów tych oryginalnych dwóch kółek; na forum jestem nowy, vespę mam od dwóch lat, a w rodzinie mamy jeszcze dwie "osy". Piszę na forum, bo jesteśmy zainteresowani jakimś spotkaniem, wspólnym przejazdem i wymianą poglądów np. w Bydgoszczy (Stary Rynek). Czekam na odzew!
|
|
Gracza ja jestem z kuj-pom. Dokaldnie swiecie kolo bydgoszczy. Masz moze jakies wtyki zeby mi jakas vespe gdzies w naszym wojewodztwie wyszukac??
|
|
obawiam sie że kolega Gracza przepadł 3 lata temu...
Vespa-famiglia
OSA M-52 police '63 VESPA P80X Benelux #4450 '81 HEINKEL 150 type:14.00 '62 LAMBRETTA LI150 mk3 '63 VESPA GS150 '57 VESPA PX125EFL italiano '85 VESPA PX200EFL '84 |
|
A to przepraszam
![]() |
|
A staruszki pod nosem raczej nie z najdziesz...
Ja moją V50 w Białej Podlaskiej znalazłem, czyli 600km od Wrocka. Pozdrawiam !!! Sznurek. |
|
Juz pare pk 50 xl w okolicy widzialem ale nie wiem czy sa ona warte. Ile taka moze kosztowac?? pomalowana na chodzie?
|
|
a ja GS160 w makowie podhalańskim w stodole ![]() |
|
Pewnie będzie ciężko wskrzesić jakieś życie w tym województwie. Tu wszystko pomału zamiera ale jeśli, może, w jakiś cudowny sposób ktoś się zagubił to może się uda. Pozdrawiam.
|
|
Gracze pewnie znajdziesz na FB jakby co mam do niego tel
pzdr! |
|
Dzięki ale jemu to już chyba bliżej do W-wy
![]() Nic tam- jeszcze przed sezonem- mam nadzieję ze w sezonie się jakoś rozkręci. |
|
..macie blisko (relatywnie) do Nieborowa...wiec spotkamy sie na zlocie
![]() lub tez w innym miejscu ![]() |
|
hm... z Torunia do Nieborowa ok 300 km- to już do W-wy chyba bliżej
![]() |
|
do Kopernika (nota bene) miejsce spotkan VCP
![]() ![]() |
|
Spotkania spotkania... Kuj-pom pokażcie że my nie tylko z mocherowych slyniemy...jestem pewna że obecna budowa mostu oraz korki nam nieznane przyczynią się do wzrostu popularności ruchu skuterowego i nie zakończycie na chińszczyźnie tylko postaracie się bardziej.
![]() |
|
slyszalem ze w Toruniu pojawila sie jeszcze jedna Vespa, ale nei znam szczegolow. wiosna juz niedlugo, rozgladaj sie uwaznie ![]() |
|
Nio nio - pojawił się ostatnio jakiś nowy użytkownik
![]() Się ociepli, się zobaczy.... |
|
A przyzna się kto dziś tankował czarną Vespę na rogu Grudziądzkiej i Legionów około godz. 9.00? Jest takowy użytkownik na forum? Byłabym bardzo chętna do spotkania ...
![]() |
|
Czarna Vespa... Toruń... A z koloratką?
![]() Kiss french, ride italian
|
|
Może ja się dołączę do braci kujawskich (czasowo)?
Choć rodowity Warszawiak, od zawsze związany z Powiślem, to od niedawna przebywam w Toruniu!!! Nie wiem jak długo tu będę, ale do kwietnia na pewno. Brakuje mi tu trochę towarzystwa. pozdr trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie - jedyny wybór Vespa!
1. Vespa "S" Super Sport - Fred Perry '09 2. Vespa Special /Polini-85ccm/ '72 3. Vespa GTV '06 4. Vespa 90 '64 |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika