Tym razem spróbuję inaczej - proponuję przyszłą niedzielę 15 maja spotkanie na Barbarce (wstępnie - jak nikt się nie pojawi to chociaż z dzieckiem na plac zabaw pójdę) godzina powiedzmy 17.00. Ja będę i mam nadzieję że nie sama. Pozdrawiam.
Kilkakrotnie podejmowałam próby jakiegoś wskrzeszenia sympatyków VESPY w naszym województwie ale jakoś po gruzie to szło
![]() Tym razem spróbuję inaczej - proponuję przyszłą niedzielę 15 maja spotkanie na Barbarce (wstępnie - jak nikt się nie pojawi to chociaż z dzieckiem na plac zabaw pójdę) godzina powiedzmy 17.00. Ja będę i mam nadzieję że nie sama. Pozdrawiam. |
|
Hi,
czy jesteś aktywna na forum ? Prosze o kontakt w celu reaktywacji grupy toruńskiej. |
|
Witaj Tomek - od czasu wakacji nie uczestniczę na forum. Wyjazd wakacyjny wybił mnie z rytmu, nie ma nikogo z województwa a na żaden zlot jakoś dojechać nie mogę, ale jeśli chcesz się to zadomowić to zapoznaj się regulaminem - osoby tworzące tą stronę zasługują na szacunek.
Proponuję na początek się przedstawić i napisać kilka słów o sobie i Twojej Vespie. Pozdrawiam serdecznie. Przy okazji pozdrawiam pozostałą ekipę - ![]() |
|
Witam ponownie
Ja juz na forum pokazywałem się wcześniej ale nastąpił problem z logowaniem itp. więc postanowiłem zarejestrować się ponownie. Moje poprzednie wcielenie to nic: CHUDZIO:) Tak przyznaje ,że kujwasko pomorskie ostatnio zostało uśpione wyjazd Graczy długa zima przyczyn było wiele ale niestety to od nas zależy jaka bedzie aktywność w naszym rejonie. Mielismy kiedyś wyjazd Integracyjny -skuterowy do Bydgoszczy BYła Ewa Maciek Gracza Viola i ja Było super! Na dzień dzisiejszy posiadam dwa skutery LX i ET2 50cm jeden jest Violi a drugi czeka na Zosie (córka) Ja planuje na dniach kupic GTS 250 . Myślę ,ze wszystko sie reaktywuje tym bardziej ,że poznałem Marcina z Torunia który ze swoja rodzina jest zapalonym skuterowcem Ma piękną Habanę ooooooo .... Jeśli bedzi epogoda to na Wielka orkiestrę planuje wyjazd co Ty na to? Pozdrawiam Tomek |
|
![]() Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 ![]() |
i gratulacje i powodzenia w pasji vespowej
a może dla odmiany coś nieautomatycznego?:) moja lxv na orkiestrze grała:) zacny pomysł pozdr Motocykliści noga z gazu!!!
|
Tomek było by naprawdę super gdyby udało nam się wskrzesić ruch w Toruniu z takim prawdziwym sercem Vespowym. Moja Etka już odstawiona na zimę, wiosną czeka ją mały remoncik i znów na drogę. I jestem bardzo ZA podtrzymywaniem kontaktów. Wiem, że jest kilka Vesp w Toruniu - widywałam je czasem ale nie udało mi się z nikim zapoznać.
Pozdrawiam całą resztę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() 2019 ![]() |
Tomek, a Wasz toruniowy Gracza to ten nasz stary Gracz - długi i chudy?
No i mam nadzieję, że w przyszłym roku dojedziecie na jakiś zlot!!! Jelonka, kopę lat - postaram się do Ciebie wieczorkiem na PW napisać.... 'warto wierzyć w coś naiwnie, a że ktoś Cię czasem kiwnie....
kiedyś sam przekona się, co jest złotem, a co nie' Karp 2011 |
Witam WAS Gracza to człowiek który mieszkał w Bydgoszczy . Nie wiem czy jest tam nadal . Zaraszam na spotkanie w styczniu moze na WOSP bedzie pogoda to Vespą przyjade. A jaki remont czeka Twoją ET ?
Pozdrawiam |
|
Witam Wszystkich- zapraszam na spotkanie 8 grudnia 2012r.
WOSP ktore dla fanów Vespy odbedzie sie na Nowym Rynku . Jeśli warunki pogodowe pozwola przyjedzcie na skuterach jeśli nie to równolegle odbywać sie bedzie Krytyczna masa Rowerowa(rower to w końcu tez dwa kólka) przyjeżdzajcie na rowerach! więcej informacji na stronie Rowerowy Toruń. Do spotkania ! |
|
Oczywiście 8 stycznia a nie 8 grudnia 2012r.
|
|
No i nikt nie przyjechał.............................
|
|
![]() 2019 ![]() |
no to czas pomyśleć, jak zaktywizować kujawsko - pomorskie.... wszelkie pomysły mile widziane - jak potrzebujesz wsparcia to pisz....
Jelonka - hop, hop!!!! 'warto wierzyć w coś naiwnie, a że ktoś Cię czasem kiwnie....
kiedyś sam przekona się, co jest złotem, a co nie' Karp 2011 |
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 25 października 2004, 15:13 Lokalizacja: Warszawa-Bielany [I]: Vespa 150 1960-62 [II]: Vespa 150GL 1962-65 [III]: P80X 1981-83 ![]() |
Jakby co mam tel do Graczy tak więc mogę molestować albo podać dalej za jego zgodą
![]() pzdr! "... - .... - .... - .... . ....!!!"
![]() |
Wszystko ok ale tu sie odzywa tylko Warszawa a gdzie Toruń ?
Tu w Toruniu na każdym skrzyżowaniu widać śmigajace Vespy piekne dziewczyny w białych kaskach z torebkami przewieszonymi przez ramie Można pomyślec ,że Toruń to miasto włoskich skuterów.......... Co niedzielne popołudnie gdy słońce chyli sie ku zachodowi spotykamy sie przy Koperniku -rozmawiamy smiejemy się, podgryzajac piernika patrzymy na te cuda włoskiej myśli technicznej . A póżniej razem jedziemy starówką wzdłóż bulwaru w zwartej grupie ,na czerwonych światłach stajemy ,ludzie robią nam zdjęcia usmiechają się może ktoś wstawi zdjęcia z tego spotkania.........? Pozdrawiam |
|
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 25 października 2004, 15:13 Lokalizacja: Warszawa-Bielany [I]: Vespa 150 1960-62 [II]: Vespa 150GL 1962-65 [III]: P80X 1981-83 ![]() |
Tomek tak to opisałeś, że aż mam ochotę posadzić swoją szanowną D* i pognać do miasta Kopernika:):) Czytając poczułem się jakbym czytał o jakimś miasteczku w Toskanii
![]() ![]() Brawo! pzdr! "... - .... - .... - .... . ....!!!"
![]() |
Tomek hm witaj - nawaliłam w całości ale jakoś z powodów osobistych wymknęłam się z forum na jakiś czas. Nie spodziewałam się, że w tym czasie ktoś mógł się pojawić
![]() Tym bardziej żal mi tego styczniowego spotkania. Jedno mnie zastanawia czy my w tym samym Toruniu mieszkamy??? Bo ja pierwszy raz słyszę o zlotach Kopernikowych i paradach bulwarowych!!!!! W tym roku jednak z przyjemnością dołączę ![]() Pozdrawiam i czuję się w obowiązku zaglądać Tu częściej. Dziś jestem na forum gdyż duchem i myślami jestem z nimi na spotkaniu Valentynkowym ogromnie żałując że mnie tam nie ma. ...żyj tak abyś niczego nie żałował...
|
|
No dobra....
zimowa wiosna za oknem, bylo wiosennie teraz jest zimowo ale za chwilę znów będzie wiosennie. Czasami ktoś z Torunia coś tu pisał, wierzę że czasami również tu zagląda i więcej WIERZĘ że w kwietniu jak zaproponuję termin i miejsce spotkania to NAM SIĘ UDA ![]() Więc czytajcie, podglądajcie a nawet i sami proponujcie..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...żyj tak abyś niczego nie żałował...
|
|
ok bede juz w Toruniu po 13 kwietnia wiec sie odezwę. Proponuje spotkanie po tym terminie.
Ja juz Vespą w tym roku przejechałem ok . 300km! Tymczasem życzę Wszystkim Wesołych Świąt. |
|
Świetnie
![]() ...żyj tak abyś niczego nie żałował...
|
|
Hejka
No to jak się ciepło zrobi trzeba będzie się w końcu spotkać. Ja już od miesiąca do pracy śmigam Vespinką ![]() |
|
Jestem bardzo bardzo ZA
![]() ![]() Tymczasem zdrowych i spokojnych świąt... ...żyj tak abyś niczego nie żałował...
|
|
Dzisiaj widziałem Vespe białą GT Na ul. Batorego koło siedziby Urbańskiego. Kogo ona była?
|
|
ano ma
![]() Zdrowych i Wesołych |
|
Witam Witam już po Świętach
![]() I jak tam męska część załogi Vespowej? Może jakieś niedzielne spotkanie? Nie ukrywam że mam w tym swój interes bo jakoś pomocy technicznej potrzebuje moja Vespinka co bym mogła w końcu wyjechać w miasto bez zastrzeżeń. ![]() Czekam na odp Pozdrawiam ...żyj tak abyś niczego nie żałował...
|
|
cześć Jelonka
Jeśli masz jakiś problem tech zapraszam do mojego warsztatu . Co moge to pomogę. tomaszweb@wp.pl |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika