Witam,
Choc jeszcze do maja troche czasu, a chyba dopiero wtedy uda Nam sie spotakc, to mozemy juz zaczac myslec nad jakims wypadzikiem, zeby mozna sie troche lepiej poznac!
Oczywiscie z Michem zapraszamy do Bydgoszczy, ale tutaj absolutnie nie ma warunkow do tego, zeby jazda sie delektowac... Moze takie miejsce jak Ostromecko przypadnie nam do gustu ??
POMYŹLCIE I TUTAJ SIE WPISUJCIE!
Pozdr.
Gracza
Pierwsze spotkanie!
• Strona 1 z 1
moja propozycja to wspolny wypad nad Zalew Koronowski-np.Samociążek badz Pieczyska i zwiedzanie Koronowa!!!to sa moje ukochane okolice i jak dla mnie to mozemy tam brykac co tydzien
![]() |
|
Fakt, można obstawić ryneczek w Koronowie! Niezły pomysł...
Jescze można pokazac się w Tucholi!! Lubie bardzo to miasteczko! Co roku z okazji DNI BOROW TUCHOLSKICH organizowany jest zlot pojazdów zabytkowych, można się wybrać na tę imprezę!! A jakieś propozycje od ludzi z miasta Kopernika?? Pozdr. Gracza P.S. Michoo co z tym projektem ? |
|
Panowie, Panowie,
Słonce swieci, pogoda wspaniala a tu pusto! Nie ma co! Kiedy i gdzie?? Proponuję weekend 6-7 maja ! Jesli odpowiada piszcie i mowcie gdzie jezdzimy !!! Pozdr. Gracza TRZEBA JEZDZIC WSPOLNIE I MARKE PROMOWAC !! |
|
Przepraszam....
Panie i Panowie!!! ![]() |
|
![]() My proponujemy Skłudzewo między Bydgoszcza a Toruniem. Przy trasie numer 80. Miejsce fajne bylismy 2 lata temu na zlocie rowerowym. Osrodek plastyczny +mały dworek miejsce do grilla mozna usiąśc i pogadac. Piekny park i widoki na miejscu. Pozdrawiamy 6 lub 7 maja wstepnie nam pasuje ale lepiej 7 maja. Drugim ciekawym miejscem jest Zamek Bierzgłowski . Też między Toruniem a Byd. Pokrzyżacka forteca komtura . Ośrodek rekolekcyjny. Ładna droga i ciekawe miejsce. Droga nr.546 |
|
Skłudzewo... nawet o tym nie słyszałem, ale wierze na słowo!
Ja się na to pisze! Odpowiada mi również 07.05 (niedziela) ! To jak, zapisujemy w kalendarzach ?? Pozdr. Gracza [/b] |
|
7 maja dl amnie tez spoko!
oby tylko Slicznota byla na tenczas gotowa ![]() miloby bylo w koncu sie spotkac i...poznac!!! ![]() |
|
wersja gotowa do druku....
PIERWSZE SPOTKANIE VESPOWICZÓW Z KUJAW I POMORZA ODBĘDZIE SIĘ DNIA 7. MAJA W MIEJSCOWOSCI SKŁUDZEWO! WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAMY! ABY OTRZYMAĆ WIECEJ INFORMACJI PROSZĘ PISAC NA FORUM ALBO NA PRIV. DO ZOBACZENIA! Pozdr. Gracza |
|
Witam kujawsko-pomorskich veapiarskich forumowiczow
![]() Chetnie bym do Was dolaczyla w niedziele ale niestety poruszam sie jeszcze po Piernikowie nielegalnie i troche boje sie wypuszczac poza moje osiedle. Mam troche papierkowych klopotow. Mam nadzieje ze szybko sie z nimi uporam i pojawie sie na kolejnym spotkaniu. pozdrawiam serdecznie Ewiak a moja maszynka to: Vespa PK50XL toczka w toczke tak jak Krisa ![]() ![]() |
|
Fantastycznie,
bardzo się cieszę, że jednak zdecydowałaś się napisać i dowiedzieliśmy się o Twoim istnieniu! Pomyśl jeszcze i wykombinuj coś, żeby dotrzeć na spotkanie! Grupy skuterków nie zatrzymają, a jak chcesz tablice się załatwi ![]() ![]() Jakby co pisz, dzwoń w miarę możliwości pomogę! No a reszta osób z kuj-pom lekko przysypia i głosu nie zabiera... ;/ Teraz wracam do maturalnych ksiązek! Pozdr. Gracza |
|
cześć
Wstepnie dzwoniłem do osób które opiekuja sie Fundacja lepszego świata w Skłudzewie . i sprawa naszego spotkania wygląda nastepujaco. jest to ośrodek plastyczny a wiec cisza obowiazuje . jest to również rezerwat przyrody i jest pora wylegu ptaków więc jak powiedzaiłem ,że skutery to właściciel troche był nie bardzo. Zaproponował abyśmy ewentualnie Vespy zostawili ok 300m od pałacyku i reszte przeszli piesz. Próbowałem mu wytłumaczyć ,ze małe ciche itp ale wiecie motor w Polsce kojarzy sie z głośnymi ścigaczami. Możemy zrobić tak jak piszę albo.... proponuje spotkanie w połowie drogi do Skłudzewa wprzy drodze Toruń Bydgoszcz. . Jest nowa karcza z bali z dużym parkingiem . Myśle ,że tam też bedzie OK. Proponuje godzine ok 17.oo 7 MAJA . prosze o kontakt 056-6602344 0607527706 Chudzio |
|
Rozmawiałem przed chwilką z Chudziem i ustaliliśmy, że:
PIERWSZE NASZE SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ DNIA 6 MAJA (sobota) W NOWEJ KARCZMIE PRZY DRODZE BYDGOSZCZ-TORUŃ! O GODZINIE 14!! Wszystkich zainteresowanych zapraszamy, po więcej informacji prosze pisać na priv lub na forum! Pozdr. Gracza 608449510 (052) 3286822 (prosić Kubę ![]() |
|
wita!
z wielkim zalem i ogolnym gulem musze zrezygnowac z wypadu n nasze 1 spotkanie ![]() moge tylko zyczyc Wam udanego wypadu i owocnego ![]() |
|
Cześć
Potwierdzamy swoje przybycie na Mini Zlot VESPA 2006 który odbędzie sie w sobotę6 maja 2006 przy Karczmie z bali na parkingu obok drogi nr.80 Bydgoszcz Toruń. Odległosć od Torunia to ok 30km ;od Bydgoszczy Centrum ok 25km.Niedaleko karczmy jest kierunkowskaz na Skłudzewo. Podczas spotkania przewidujemy pamiątkowe zdjecia które bedą zamieszczone w galerii. Wszystkich zapraszamy!!! Chudzio i Viola Vespa Fan Toruń |
|
Również potwierdzam swoją obecność! Z przyjemnością odreaguję po maturce! (nawet, nawet poszedł polski
![]() Rzeczywiście będzie mini... jak na razie 3 Vespy, może Krzysiu jeszcze zdoła wyruszyć i Toruń pokaże się w pełnym składzie ?? Pozdr. Gracza |
|
Hej.
Oj niefortunny ten termin, na 90% nie dam rady czasowo, a na dodatek kapec na tylnim kole sie przytrafil. Jest cien szansy, dam znac.
Ewa skoro ja nie moge to sluze moimi blachami i dowodem rejestracyjnym o mojej masziny. Pozdrawiam. Kris |
|
napiszcie drodzy moi
![]() |
|
Wreszcie się spotkaliśmy, pogadaliści, razem przejechaliśmy!
Moim zdaniem było bardzo sympatycznie i wypad można zaliczyć do bardzo, bardzo udanych! Jazda w grupie (choć tym razem małej) to świetne uczucie! Tak dalej nasza grupo! KUJ-POM ATAKUJE ![]() Pozdr. Gracza P.S. Zapraszam do ogladania zdjęć w galerii klubowej! |
|
• Strona 1 z 1