naZlot VCP na Forza Italia - 7-9 września
![]() 2016 ![]()
Rejestracja: 08 grudnia 2004, 17:38 Lokalizacja: Beuthen [I]: Vespa 50N 1989-90 [II]: PX80 1983-93 ![]() |
Pojechaliście a pewnie pada i w ogóle, k..wa.. mać mać mać
|
![]() Wąchacz spalin ![]()
Rejestracja: 13 sierpnia 2010, 21:08 Lokalizacja: Dęblin [I]: ET4 125 Not Leader [II]: LX50 2T |
Byłem w odwiedzinach ;D
Jak zwykle ciepłe przywitanie ![]() Mega pogoda jak na zamówienie i mega jajcarskie towarzystwo - jak zwykle ![]() Dzięki za spotkanie Pozdrawiam MARCVS
DĘBLIN |
Przedsmakowe fotki z dzisiejszej parady/jazdy po okolicy
![]() http://www.sqtery.com/vespa-w-obiektywie Więcej fot przekażę jutro na ręce Prezesa ![]() |
|
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 25 października 2004, 15:13 Lokalizacja: Warszawa-Bielany [I]: Vespa 150 1960-62 [II]: Vespa 150GL 1962-65 [III]: P80X 1981-83 ![]() |
OK dotarłem tak więc się melduje
Zlot sup! Wsparcie genialne - Simon pełen profes pod każdym względem (zaczynając od obstawy, prowadzącego, zaopatrzeniowca, fotografa, blockera dróg itp) Szacun i wielkie dziękujemy! Rumpel i Piotrek wielkie dzięki za pomoc w zabezpieczaniu parady - grunt to bezpieczeństwo:):):) Zlot jak to zlot dzięki takim chwilą chce się organizować następny ![]() Dziękuje wszystkim przybyłym, za rozwagę i odpowiedzialne zachowanie oraz mega potężną dawkę pozytywnej siły - dzięki Wam naZlot VCP na ForzaItalia był taki udany:):) pzdr! i sukcesywnie zdjęcia będą wrzucane na galerie. Prośba do osób co robiła zdjęcia o kontakt z Jimmym w celu udostępnienia zdjęć via dropbox będzie z czego wybierać do kalendarza VCP 2013 oraz co wrzucać do galerii Jeszcze raz dziękuję za tradycyjnie mega nudny zlot:):) do następnego:):) "... - .... - .... - .... . ....!!!"
![]() |
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 23:38 Lokalizacja: Warszawa - Szczęśliwice (Ochota) [I]: Vespa 150 Sprint 1969-79 [II]: PX200E 1982-97 ![]() |
Melduję się też, grupa ja Finnocio VzJ i Rumpel dotarła do Wawy bez przygód. Dzięki organizatorom za super imprezę, ekipie technicznej za zabezpieczanie i kierowanie a wszystkim za towarzystwo. Co do zdjęć założę nowy wątek.
Pzdr JIM Vespa - in tutto il mondo!
|
![]() Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 ![]() |
Mega rewelacja!brak słow!
ale bym żałował gdybym nie pojechał JESTEŚCIE FANTASTYCZNI! wielkie podziękowania dla Simona - od A do Z Wielki Człowiek! dla Marka za ujarzmienie całej tej ...ekipy:) i entuzjazm żeby to kręcić Fallllllllus!!!!:) Motocykliści noga z gazu!!!
|
Niweczka w domku
Kochani... jestem pod mega pozytywnym wrażeniem Bałam się, że może nastąpić jakaś niemiła powtórka z Gdyni (gleba pod wpływem negatywnych emocji i chęć dogonienia innych) Warka...? Rewelacja pod każdym względem - przede wszystkim organizacja przejazdów grupowych! Przelotowa prędkość idealna, wspaniale trzymany szyk, obstawa dbająca o to aby każdy zdążył przejechać. Cud miód chłopaki! Extra atmosfera i wspaniali ludzie to chyba podstawa każdego zlotu-tego w Warce nie brakowało. Serdeczne podziękowania dla Marka za wszystko a w szczególności za eskortę mnie i Tigi w drodze Wwa-Warka - bez Ciebie byśmy stały i kwiczały ![]() W ogóle banan z twarzy mi nie schodzi! Już chce jechać na następny zlot! :* Dziękuję Wam bardzo :* Wszystkim na raz i każdemu z osobna! a to przedsmak zdjęć, które postaram się wieczorem udostępnić Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. ![]() |
|
aaaa zapomniałabym dodać
faluuuuuuus ![]() Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. ![]() |
|
Dzięki wszystkim za super-extra-fantastyczny Zlocik!
Szczególnie Organizatorom za naprawdę profesjonalne podejście do sprawy i kawał dobre roboty! Okolica piękna, domki piękne, parada piękna, ludzie piękni i Vespy piękne:) Daję 10/10. Do zobaczenia na następnych Zlotach:) pzdr.! Just because I don't care doesn't mean I don't understand...
|
|
![]() Niemowlak ![]()
Rejestracja: 31 maja 2012, 10:08 Lokalizacja: Raszyn [I]: GTS300 ie Super Sport 2010 |
Witajcie
Wielkie dzięki Wszystkim organizatorom i uczestnikom za wspaniałe wrażenia i doznania z Wyjazdu i Zlotu. Kapitalna atmosfera zlotu przemili ludzie i piękne rasy. Mam też nauczkę aby nie szarżować na trasie - no cóż człowiek uczy się całe życie i musi pamiętać aby wykazywać więcej pokory na drodze. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałe dwa dni. Świat jest taki piękny!!! Tylko czasu brak
Piotrek |
Dojechałem,
dziękuje wszystkim za super zlot! Dances with Goats
|
|
To i ja się dołączę wielkie dzięki organizatorom za SUPER ZLOT było mega ....
muszę kończyć bo zrobiło się zimno i idę dorzucić do pieca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faaallllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ![]() ![]() ![]() |
|
Łódź w całości w domu, recenzja niebawem tymczasem dzięki!!!
"Czym się różni parówka..."
|
|
śląsk melduje się po 7 godzinach w trasie i bez strat (alojz już nic więcej nie napłochoł
![]() Dzięki wszystkim za super imprezkę |
|
Dopiero sie posmiewny pieronie dowiesz, jak sie Twoja dowie skond te grzyby mosz HAHAHAHAHAHA,
![]() |
|
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 17 września 2010, 09:32 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: LML STAR 125 2T [III]: Bajaj Chetak 150 Classic |
Zlot był kozacki
![]() Pozdr! Ps. Czy na Forsa i Italia ktoś czekał na wyniki? Czy wygraliśmy coś ![]() ![]() |
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 25 października 2004, 15:13 Lokalizacja: Warszawa-Bielany [I]: Vespa 150 1960-62 [II]: Vespa 150GL 1962-65 [III]: P80X 1981-83 ![]() |
Finoccio - wygraliśmy.... - zgraną kozacką ekipę w której można spokojnie balangować i czuje się człek mega wyluzowany... a chyba to jest najważniejsze pzdr! i spokojnej nocy:) idę odsypiać ![]() "... - .... - .... - .... . ....!!!"
![]() |
Mój pierwszy zlot na własnych kołach
![]() ![]() ![]() ![]() PRZEPRASZAM, ALE O CO CHODZI ?!
cherry, cherry lady |
|
więc do dłuugiej listy pochwał, zachwytów i całej reszty chciał bym dodać coś od siebie ale też w imieniu mojej konkubiny ( to się niedługo będzie musiało zmienić)
![]() zlot uważamy za jeden z bardziej udanych, dla mnie kolejny a dla dzieciaków pierwszy i mamy nadzieję, że nie ostatni, następne zloty powinny być już tylko z dziećmi, wreszcie przestały by być takie nudne jak piszecie ![]() po powrocie i długiej podróży w jedną i w drugą stronę doszliśmy jednogłośnie do wniosku, że trzeba to koniecznie rozbudować pod kątem małych (nowych) vespiarzy, w końcu trzeba nasze hobby komuś przekazać.... @Prezesostwo: Basia jest zachwycona małym Mateuszem, więc następnym razem macie opiekunkę do syna na zlocie ![]() Wielkie dzięki za zlot i dwa dni w super atmosferze..... kto hamuje ten przegrywa
Vespa Special 50/102ccm Vespa PX80/200ccm |
|
podpisuję się obiema rękoma i tymi Eweliny też, nie z każdym pijakiem, dziwkarzem i złodziejem zostawilibyśmy nasze dzieci a sami poszli spać ![]() kto hamuje ten przegrywa
Vespa Special 50/102ccm Vespa PX80/200ccm |
|
Achhh choć nie uczestniczyłem w pełni zlotu, i tak Wam dziękuje za ten gorący weekend! Potwierdza się, że Vespiarze to grupa niesamowicie pozytywnie i radośnie nastawionych ludzi, dziękim którym można ładować życiowe akumulatory!
Mam nadzieję, że podczas następnym spotkań (nie tylko zlotów) postaram się uczestniczyć bardziej aktywnie ![]() Fotki przekazałem w oryginale, choć mnóstwo zajmują. Jeśli ktoś gdzieś kiedyś będzie chciał oryginały na priv, to piszcie do mnie na szymon.czerwinski@sqtery.com numery fotek jak już będą i na bieżąco będę odsyłał ![]() Podróżować z Wami to sama przyjemność! Tego było mi trzeba! ![]() Przepraszam jedynie za dziś - za głośny pomruk Nexusa i zabójcze podmuchy spalin na twarz ![]() p.s. A niestety końcówka dnia niestety na minus - w drodze powrotnej, skumaliśmy się na 2 maksi z kolegą. Niestety, nagłe hamowanie auta przed przejściem dla pieszych i kolega wylądował na szlifie. Leży w Konstancinie z nogą...więc Drodzy, uważajcie na drodze...niech to będzie dla Nas wszystkich przestrogą ![]() |
|
dzięki za naZlot i zrobienie zadymy
![]() w naszym pokazie jury przyznało Wam wyróżnienie tylko nie było już komu wręczyć... nie zginie |
|
Lublin - jak zwykle samochodem Dziady przyjechali i to na chwilę, nie mniej jednak jak juz byliśmy w Puławach to zachciało nam się wracać, ale obowiązki czekały. Było zarąbiście ! A Ty Marek już nie pierdziel że więcej tego nie robisz
![]() ![]() ![]() >inży< Lublin
GG 5398749 |
|