Czesc.
Do sprzedania : Newfren - nowe tarcze sprzegla (4szt) z przekladkami i jedna duza sprezyną.
Cena klubowa - 36,6zl.
Numer na opakowaniu newfren : .F.1192 S ECO
Dostalem przez pomylke zamiast mojego 6cio sprezynowego - umowilem sie ze sprzedawca ze da mi rabat przy nastepnym zamowieniu i nie ma sensu odsylac - dlatego sprzedaje.
Jestem z Magdalenki pod wwa i najchetniej odbior osobisty ale moge tez umowic sie z kims w wwie albo wyslac pocztą.
Pozdrawiam
Adam
tel 661 456 369
sprzedam sprzeglo 4 tarczowe z przekladkami i 1 sprezyna
• Strona 1 z 1
|
Dlaczego pozbywasz się tego sprzęgła? Ja wlasnie skladam silnik i wsadzilem 4 tarczowe z jedną centralną sprężyną, są jakieś przeciwwskazania?
|
|
|
panadol napisał że oryginalnie miał 6 sprężyn... to stanowi dla niego przeciwwskazanie
Vespa-famiglia
OSA M-52 police '63 VESPA P80X Benelux #4450 '81 HEINKEL 150 type:14.00 '62 LAMBRETTA LI150 mk3 '63 VESPA GS150 '57 VESPA PX125EFL italiano '85 VESPA PX200EFL '84 |
|
|
Zrozumialem, ze chciał 6 sprezynowe a dostał inne, ale masz rację. Czyli w nowszych Pk jest 6 sprężyn, czy znacząco wpływa to na jakość pracy sprzęgła, czy raczej na równomierne zużycie?
|
|
|
Sprzeglo XL2 lzej chodzi i lepiej lapie: smalframeowe sprzeglo adekwatne do Cosy 2 sprzegla w LF
Jest manual, jest automatyczny usmiech
|
|
|
Ogloszenie jednak nieaktualne. Jak sie okazalo przy montazu silnika :
1. mialem bardzo krzywy koszyczek (moj oryginalny 6io sprezynowy) w zwiazku z tym musialem wymienic cale sprzeglo 2. przy zmianie przelozenia na 3.0 sprzeglo 6cio sprezynowe jest za "glebokie" i zawadza o "amortyzator" w nowym przelozeniu. Wiec wymieniajac sprzeglo wymienilem na jednosprezynowe i wszystko jest ok a tarcze ktore przyszly nie takie jak zamowilem - wykorzystalem Pozdrawiam |
|
• Strona 1 z 1