IX Zlot VCP w Łodzi - 20.06.-22.06.2014 r.
|
Dopisywać się można do 10.06, wpłata tez do 10.06, dane v do przelewu na pierwszej stronie tego wątku. W tytule przelewu wpiszcie swoją ksywę z forum.
"Czym się różni parówka..."
|
|
Finoccio - jesli jeszcze nie zauwazyles to ja jestem stuprocentową kobietą więc ja chyba mogę parówkę ?? |
|
no to cokolwiek co spotkasz niemiesnego na ognicho - wlasnei parowki moga byc, albo tez kielbaski sojowe. czytalam tez o kielbasie z ciecierzycy "vegebanos" z firmy bio delicja. Sorki za klopot - wynagrodze na zlocie |
|
|
Kasa przelana do zobaczenia w Łodzi
|
|
Mechanik ![]()
Rejestracja: 23 sierpnia 2010, 12:20 Lokalizacja: Łódź [I]: Bajaj Chetak 150 Classic [II]: Vespa 125 1952-53 |
Haha, tylko się z tym wynagradzaniem nie rozpędzaj bo strasznie poważny w takich sprawach jestem शिश्न क्लब पोलैंड
|
|
Haha, tylko się z tym wynagradzaniem nie rozpędzaj bo strasznie poważny w takich sprawach jestem
super ! dziekuje ! z pewnosci bedzie super |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 17 września 2010, 09:32 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: LML STAR 125 2T [III]: Bajaj Chetak 150 Classic |
Może nie wyglądam na super bystrego, ale zauważyłem ![]() |
|
1/2 Świerzak, Ewelina + muzeum
3. Tigi + muzeum 4/5. Adi, Kasia + muzeum 6. Finoccio + muzeum 7. Alojz + muzeum 8/9. Gx & Iwona + muzeum 10. Slima 11. Piórko + muzeum 12. niweczka + muzeum 13. Jimmy + muzeum 14. Cipiór + muzeum 15. em bez muzeum 16. Psztyk + muzeum 17/18 Superdzidzia z Przyległością + muzeum 19/20 Mazel i Mazelowa + 2 muzea 21. inży + muzeum 22. Borek + muzeum 23/24. Ortos z Iwem + muzeum 25. Aneta + muzeum 26. Rumpel +muzeum 27. TeBe + muzeum 28. Panda + muzeum 29/30. Fogiel, Iwona + muzeum 31/32. Zdzzz + Magda + 2 muzea 33/34 Kasia i Tomek + 2 muzea 35. Patrizia + muzeum 36. Mica007 + muzeum 37. Specialsky + muzeum 38/39 Joannawwa + OLA koleżanka + 2x muzeum 40. Radek Sroka + muzeum 41. Clint Fowler +muzeum 42. Sebastien Lemauviel +muzeum 43. Ameba + muzeum 44/45 Kasia, Igor + muzeum 46. Kuler + muzeum 47. Kasztanek + muzeum 48. Maniak + muzeum 49 RudolfValentino + muzeum -przelana całość |
|
Mechanik ![]()
Rejestracja: 23 sierpnia 2010, 12:20 Lokalizacja: Łódź [I]: Bajaj Chetak 150 Classic [II]: Vespa 125 1952-53 |
super ! dziekuje ! z pewnosci bedzie super Spoko, i tak za stara jesteś dla mnie शिश्न क्लब पोलैंड
|
|
Nareszcie sytuacja i mnie się wyklarowała i mogę się dopisać
1/2 Świerzak, Ewelina + muzeum 3. Tigi + muzeum 4/5. Adi, Kasia + muzeum 6. Finoccio + muzeum 7. Alojz + muzeum 8/9. Gx & Iwona + muzeum 10. Slima 11. Piórko + muzeum 12. niweczka + muzeum 13. Jimmy + muzeum 14. Cipiór + muzeum 15. em bez muzeum 16. Psztyk + muzeum 17/18 Superdzidzia z Przyległością + muzeum 19/20 Mazel i Mazelowa + 2 muzea 21. inży + muzeum 22. Borek + muzeum 23/24. Ortos z Iwem + muzeum 25. Aneta + muzeum 26. Rumpel +muzeum 27. TeBe + muzeum 28. Panda + muzeum 29/30. Fogiel, Iwona + muzeum 31/32. Zdzzz + Magda + 2 muzea 33/34 Kasia i Tomek + 2 muzea 35. Patrizia + muzeum 36. Mica007 + muzeum 37. Specialsky + muzeum 38/39 Joannawwa + OLA koleżanka + 2x muzeum 40. Radek Sroka + muzeum 41. Clint Fowler +muzeum 42. Sebastien Lemauviel +muzeum 43. Ameba + muzeum 44/45 Kasia, Igor + muzeum 46. Kuler + muzeum 47. Kasztanek + muzeum 48. Maniak + muzeum 49 RudolfValentino + muzeum -przelana całość 50. Piterson - ogniska + muzeum (bez noclegów) Vespa ... bo lubię
|
|
|
1/2 Świerzak, Ewelina + muzeum
3. Tigi + muzeum 4/5. Adi, Kasia + muzeum 6. Finoccio + muzeum 7. Alojz + muzeum 8/9. Gx & Iwona + muzeum 10. Slima 11. Piórko + muzeum 12. niweczka + muzeum 13. Jimmy + muzeum 14. Cipiór + muzeum 15. em bez muzeum 16. Psztyk + muzeum 17/18 Superdzidzia z Przyległością + muzeum 19/20 Mazel i Mazelowa + 2 muzea 21. inży + muzeum 22. Borek + muzeum 23/24. Ortos z Iwem + muzeum 25. Aneta + muzeum 26. Rumpel +muzeum 27. TeBe + muzeum 28. Panda + muzeum 29/30. Fogiel, Iwona + muzeum 31/32. Zdzzz + Magda + 2 muzea 33/34 Kasia i Tomek + 2 muzea 35. Patrizia + muzeum 36. Mica007 + muzeum 37. Specialsky + muzeum 38/39 Joannawwa + OLA koleżanka + 2x muzeum 40. Radek Sroka + muzeum 41. Clint Fowler +muzeum 42. Sebastien Lemauviel +muzeum 43. Ameba + muzeum 44/45 Kasia, Igor + muzeum 46. Kuler + muzeum 47. Kasztanek + muzeum 48. Maniak + muzeum 49 RudolfValentino + muzeum -przelana całość 50. Piterson - ogniska + muzeum (bez noclegów) 51/52 Piazza + Groszek ( + muzea) ![]() |
|
|
phi ja za stara dla Ciebie ?? Słońce, mój wybranek to się jeszcze nie narodził więc poza Twoim zasięgiem
Dobra dobra zarty na bok, sprawa jest Panowie z tego pieknego jak [ czesc zjezdza w czwartek bo to Boze Cialo wiec nie ma co w Wawie zamulac, lepiej w Arturówku Sorki, że znow z czyms wyskakuje, ale ja juz jak zdążyleś zauwazyć stara jestem więc mogę już być wybredna - byłam małolata to mi się wszystko podobalo, teraz juz mam wymagania |
|
|
Dobrze kobieta prawi!
![]() |
|
Boze cialo to jest tydzien wczesniej, nie??? |
|
|
Boze cialo to jest tydzien wczesniej, nie???[/quote]
Oczywiście że tak, ale u Pastafarian |
|
|
JUŻ WIEM
Jeśli ktoś chce sobie w czwartek przyjechać to może ale musi decyzję podjąć najpóźniej jutro ponieważ wcale tak wiele miejsc nie ma a ludzie na boże ciało chcą rezerwacje robić. Ja mam zaklepany (pełny) 4 osobowy domek (cena 180zł za domek z łazienką) Wyjeżdżamy z Dominiką ok 10-11 w czwartek Dla chętnych aby się dołączyć do wspólnej jazdy a także spędzenia miło czasu w czwartek podaję numer telefonu do rezerwacji rezerwujecie sobie na własną rękę 4 osobowe domki na pewno wolne, chyba 8też ![]() |
|
|
Oki to ja zwołuję alternatywny wyjazd w piatęk koło 10. zbiórka wstępnie ustalona na stancję BP, Al. Jerozolimskie, ta blisko Ronda Zesłańców Syberyjskich. Na fb zrobiłem wydarzenie. Możecie się dopisać albo po prostu stawić. Zapraszam wszystkich co dzień święty święcą (albo mają inne powody) i wolą jechać w piąteczek. Howgh
|
|
|
aktualizacja
w czwartek rano ok 10:00 jadę: ja, Dominika, Seba, Rudolf, Clint (vmax ok 55km/h) ... piątek 8:00 rano: Skoczek, Adi, Dzidzia & Agata (vmax 70/80km/h) ... piątek rano: Asia, Piotrek, (Tigi?) vmax 50km/h .... ![]() |
|
Grzegorzu, wchodzę w to PRZEPRASZAM, ALE O CO CHODZI ?!
cherry, cherry lady |
|
Mechanik ![]()
Na pierwszej stronie zamieściłem harmonogram na piątek i sobotę. Zapraszam do lektury
शिश्न क्लब पोलैंड
|
|
Wpłata za dwie osoby dokonana. Będziemy w sobotę, no może w piątek (jak się uda). Pozdrawiam. NEKPAW
|
|
|
Garść informacji dla tych bez facebook'a:
Art_Inkubator ![]() Będziemy mieć możliwość zwiedzenia grupowo wyjątkowego miejsca. Mowa o Art Inkubator - to jeszcze niedawno zaniedbane, niszczejące pofabryczne magazyny. Dziś mająca tętnić życiem przestrzeń dla młodych twórców i przedsiębiorców. https://www.facebook.com/artinkubatorr http://www.artinkubator.com/ Piotrkowska ![]() Kolejny update ale jaki ważny! Dzięki pomocy nieocenionej Vespowiczki z Łodzi udało się uzyskać oficjalną zgodę władz miasta na przejazd naszej kolumny ulicą Piotrkowską - normalnie wyłączoną z ruchu kołowego.Piotrkowska to najdłuższa ulica handlowa w Europie, liczy łącznie 4,2 km i jest osią centralną wokół której rozbudowywano miasto. Obiad! ![]() Sprawa sobotniego obiadu wygląda następująco. Ze względu na znaczną ekipę, bo ponad 55 osób, oraz z uwagi na najbardziej tłoczny dzień w tygodniu jeśli chodzi o OFF Piotrkowska, nie rezerwujemy jednej restauracji, bo żadna z nich nie jest w stanie przyjąc takiej grupy osób w godzinę szczytu. Do Waszej dyspozycji na OFF Piotrkowska Center pozostają cztery restauracje: - Mitmi -> https://www.facebook.com/MITMIrestobar - Drukarnia -> https://www.facebook.com/DrukarniaSkladWinaChleba - TariBari -> https://www.facebook.com/TariBariBistro - Spóldzielnia -> https://www.facebook.com/spoldzielnia.lodzka W każdej z nich dokonaliśmy rezerwacji na 10-15 osób zatem wybór restauracji oraz menu pozostawiamy Wam. Planowany czas postoju na OFF to około 1,5 do 2h tak aby każdy z Was spokojnie zjadł obiad. Nagrody! ![]() Jedną z nagród w naszych konkursach będzie między innymi zestaw Twiins d1 o wartości 219 zł ufundowany przez motokoce.pl Zestaw pochodzi z nowej serii - nowy model posiada opcje słuchania instrukcji GPS (czego nie miał poprzedni) a także możliwość połączenia telefonicznego podczas trybu intercom. Co trzeba zrobić aby taki zestaw zdobyć? Tego dowiecie się już w sobotni wieczór "Czym się różni parówka..."
|
|
|
Witam Panowie Organizatorzy, właśnie przeczytałem, że dziś upływa termin płatności i co za tym idzie deklaracji uczestnictwa w zlocie. Przez swoje roztargnienie i permanentny brak czasu zupełnie to przegapiłem. chciałem zapytać czy w specjalnych przypadkach(mój) mozna przedłużyc podjęcie decyzji do 11.06.2014? muszę poczynic pewne ustalenia, a dzis już na nie za poźno
|
|
|
2019 ![]()
Rejestracja: 25 października 2004, 15:13 Lokalizacja: Warszawa-Bielany [I]: Vespa 150 1960-62 [II]: Vespa 150GL 1962-65 [III]: P80X 1981-83 |
Są jacyś chętni na winietki/naszywki itp gadżety VCP. bo nie wiem czy zabierać skrzynkę z gadżetami?
F2F zawsze taniej odpada koszt przesyłki. pzdr! "... - .... - .... - .... . ....!!!"
|
2019 ![]()
Rejestracja: 07 września 2009, 22:12 Lokalizacja: Warszawa [I]: P200E 1977-82 [II]: [III]: |
Wez winietas:)
Nieznośna lekkość butów
|