Bardzo bardzo prosze o pomoc w środę spot warszawski a 5 wybieram sie na spot Polska tzn wybierałem sie zanim testerów nie popsułem.
Bardzo prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
|
Nie wiem czy to dobre miejsce ale bardzo prosze o pomoc. Wymieniłem dziś zębatkę przełożenia głównego wszystko pięknie ładnie ale coś dziwnego sie stało i teraz mam strasznego flaka klamkę od sprzęgła linka jest na swoim miejscu. Jak wbijam jedynkę to gaśnie jak dodam trochę gazu i wbije jedynkę to jest oko rusza ale strasznie sos wyje jak by nie do końca wystrzegal i tak słychać jak by zembatka o zembatke trze nie potrafię tego wyregulować nie wiem o co chodzi. Prosze kogoś kto jest z Warszawy o pomoc albo przywiozę PK do kogoś albo zapraszam do mnie do warsztatu przyjadę zabiorę a po robocie odwiozę
Bardzo bardzo prosze o pomoc w środę spot warszawski a 5 wybieram sie na spot Polska tzn wybierałem sie zanim testerów nie popsułem. |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 11 stycznia 2010, 23:04 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: Vespa 125 Primavera 1967-76 [III]: Vespa 125 1963-64 |
i jak wszystko ok?
dojechałeś do roboty? pzdr sz. ![]() |
|
Ten trybik ma wlasnie ten wielki minus ze wyje. Dlatego generalnie odradzam tego wynalazku.
Jest manual, jest automatyczny usmiech
|
|
|
Tak Szymon dzięki za pomoc telefoniczną
|
|
2019 ![]()
Rejestracja: 11 stycznia 2010, 23:04 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: Vespa 125 Primavera 1967-76 [III]: Vespa 125 1963-64 |
No to Git!
A rzeczywiście wyje jak przełożenie na prostych zębach... ale chyba można to polubić Pzdr Sz ![]() |
• Strona 1 z 1