2025 Redyk wiosenny

Forum vespiarzy z Małopolski
Awatar użytkownika
Mechanik
Mechanik
[I]:
ET2 50
[II]:
GTS250
[III]:
Zorganizowaliśmy się jak co roku aby spotkać wspólnie i przegadać nadchodzący sezon. Oczywiście mamy z sobą kontakt komórkowy i przez komunikatory, ale na żywo to co innego.

2025-03-08_11-46-56.JPG

Oczywiście to okres 8 marca więc postaraliśmy się (faceci) o dodatkowe atrakcje.

Zatem jakie plany wyjazdowe?
  • Reprezentacja klubu w mniejszym gronie jedzie na zlot do Wrocławia. W tamtym roku aura była jeszcze przejściowa więc obecnie niewiele osób się zdecydowało, choć możecie na nas liczyć.
  • Z pewnością organizacja Olsztyna Jurajskiego na ok 250 osób będzie wyzwaniem - choc to nie pierwszy nasz zlot więc damy sobie radę. Sponsorzy dopisują więc i cena jak i również atrakcje będą w większości ciekawe i lekkie dla kieszeni.
  • Wyjazd zagraniczny - na pewno Po valasku co Czech, lubimy to miejsce i tą atmosferę również jak czasami pogoda nie dopisze. Z pewnością będziemy tam znowu chyba po raz piąty
  • Inny wyjazd zagraniczny - myślimy o Węgrach i to tak myślimy jak o wyjeździe do Włoch w tamtym roku, czyli 1 dzień na imprezie, a reszta zwiedzamy, przecinamy wiatr i odpoczywamy codziennie w innym miejscu
To pewniki. Jak się jednak sprawy potoczą wyjdzie jak zawsze w praniu. Mi na niedolę została już najstarsza vespa w klubie z największą ilością km na liczniku... ech. puki może ściskam manetkę i gna na ile ja stać. Staram się jej nie zadusić, a ona choc ma kaprysy pozwala mi się prowadzić do przodu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
Kierownik działu IT Uczelni Wyższej, MVP M365 Development 11/24r, 3xMCC,
Answers Forum moderator, ExcelForum, MSDN dział VBA, Projekt VBATools.pl

Wróć do małopolskie