czy ktoś z okolic wawy jest w stanie poratować mnie kołem magnetycznym do PX pod rozrusznik ? z wieńcem ....
temat bardzo pilny !
dziękuję i pozdrawiam
|
witam Was
czy ktoś z okolic wawy jest w stanie poratować mnie kołem magnetycznym do PX pod rozrusznik ? z wieńcem .... temat bardzo pilny ! dziękuję i pozdrawiam |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 23:38 Lokalizacja: Warszawa - Szczęśliwice (Ochota) [I]: Vespa 150 Sprint 1969-79 [II]: PX200E 1982-97 |
Mam kilka sztuk na stanie ale bez rozrusznika.
Pzdr JIM Vespa - in tutto il mondo!
|
|
Jimm a masz takie koło bez wieńca od 200cc?
bo moglibyśmy się jakoś pozamieniać i Slafo by wziął ode mnie pozdro! |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 23:38 Lokalizacja: Warszawa - Szczęśliwice (Ochota) [I]: Vespa 150 Sprint 1969-79 [II]: PX200E 1982-97 |
Mam ze 2-3 w tym jedno dość ciężekie to do 200ki podejdzie. Jakby co zapraszam na oblookanie
Pzdr JIM Vespa - in tutto il mondo!
|
|
Dzidek !!!! Brawo
ale ładnie to wymyśliłeś thx |
|
|
No jesli by sie znalazlo jeszcze drugie kolo z Elestart chetnie sie zamienie na kolo bez od PX200 lub PX80-150
|
|
Akurat, kiedy ja 2 miesiące temu diaksem usunąłem zębatkę od elestartu z mojeo koła. eh. Just because I don't care doesn't mean I don't understand...
|
|
|
Slafo, na kiedy potrzebujesz to koło?
pozdro! |
|
|
A co z moim kołem magnetycznym od p80???
Slafo swego czasu miałem chyba ze 2 musiałbym poszukać w przepaściach mojej kanciapy. pzdr! |
|
Nie interesuje mnie zebatka Konik, chcialbys nadal sie zamienic? |
|
jeżeli Twoje jest proste i będziesz chciał moje, to czemu nie? pzdr.! Just because I don't care doesn't mean I don't understand...
|
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika