witam pilnie potrzebuje gaźnik do vespy pk 50 xl z 1993r z manualna skrzynia biegów. jak ktos ma na sprzedaz to prosze dzowonic; 794-358-966 lub pisac
gg; 10384477
@mail: kostek9@onet.pl
gaźnik moze byc niesprawny. lub niekompletny.
witam kupie gażnik do vespy pk 50xl manual
• Strona 1 z 1
|
uwielbiam takie akcje
wpaść, dziabnąć, wypaść .... |
|
..i nie poczuc ze dziabnąłes.. |
|
Te, z grzybem na stopie, tak sie nie mądruj kto hamuje ten przegrywa
Vespa Special 50/102ccm Vespa PX80/200ccm |
|
|
może i na zdrowiu troszkę jest podupadły, ale nie znaczy że gorszy !
nie ma co się bidulki czepiać |
|
|
A ja tam mogę sprzedać
Cena jak w alledrogo 100 zł +przesyłka... W pełni sprawny 16/16, brak sprężyny od gazu. Dla kolegów byłoby oczywiście taniej, ale mogę gratis dołożyć filtr i króciec. Pozdrawiam !!! Sznur. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
|
Moze jestem pod tym punktem bardzo wrazliwy ale pytam sie czesto czytajac takie watki, czy nie jest mozliwe w inny sposob wprowadzic nowa osobe na forum w tutejsze tajemnice, zamiast pozniej plakac ze stara ekipa na spotach i zlotach kreci sie we wlasnym sosie i brak nowych twarzy.
Dla mnie kazda nowa osoba w forum jest multyplikatorem naszego bardzo fajnego hobby i moze dlatego troche gesia skorke dostaje czytajac takie odpowiedzi just my 2 ct ... Jest manual, jest automatyczny usmiech
|
|
|
witaj sznurek napisz do mnie na gg o ten gaźnik albo wyślij maila
moje gg: 10384477 @mail; kostek9@onet.pl |
|
TRU Pozdrawiam !!! Sznur. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 |
Kunta - protektor !
że kto:) ??"multyplikatorem naszego bardzo fajnego" do piachu:):) witamy, witamy ale gratulacje bo i właściwy dział się odnalazł:) chociaż dziubania nie lubię.... a co do grzyba Metusowego - lepiej mieć grzyba na nodze niż kapelusz na ... Motocykliści noga z gazu!!!
|
|
no nie wierze!! nikt nie ma takiego gaźnika na sprzedaz?? jesli ktos ma to prosze o kontakt: tel; 794-358-966
gg; 10384477 @mail; kostek9@onet.pl |
|
|
Urwanie d... miałem ostatnio,
wyślę Ci foty na telefon... Pozdrawiam !!! Sznur. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
|
alez gaznik mam..za 1 pln...ale dla klubowicza....oferty na priva
|
|
tupet? a moze inny przymiotnk? |
|
a może jakiś czasownik - skasować? pzdr! |
|
• Strona 1 z 1