Głowica 125
• Strona 1 z 1
2019 ![]()
Rejestracja: 07 września 2009, 22:12 Lokalizacja: Warszawa [I]: P200E 1977-82 [II]: [III]: |
Gwint świecy ledwo trzyma w mojej PX, więc chętnie nabędę, albo chociaż pożyczę od kogoś z zasobów garażowych głowicę do silnika 125, dopóki nie naprawię mojej. Nie chcę unieruchamiać pojazdu póki jesień taka piękna
Nieznośna lekkość butów
|
|
ADI, możesz zrobić tak:
jedziesz swoim pojazdem do warsztatu, gdzie wkręcają helicoil (ja byłem swego czasu na Głębockiej - robią na poczekaniu), odkręcić głowicę i dać do obstalowania sprężynkę. Przykręcić głowicę i do domu. Głowicę da się odkręcić bez zdejmowania silnika, więc... To dosyć "szalony" pomysł, ale te sprężynki sprawdzają się ponoć nawet w takich miejscach. pzdr.! PS. Tylko dynamometryczny trzeba wziąć ze sobą - jakby co mam. Just because I don't care doesn't mean I don't understand...
|
|
|
-glowica mam u siebie albo jest u marka
-jutrro zobacze -na parowcowej robia to porzadnie w ciagu jednego dnia koszt okolo 70 pln -i nie sprezynka tylko nowa tulejka zagwintowana w mosiadzu |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 07 września 2009, 22:12 Lokalizacja: Warszawa [I]: P200E 1977-82 [II]: [III]: |
O super
Nieznośna lekkość butów
|
2019 ![]()
Wielkie dzięki za głowice ushi
Nieznośna lekkość butów
|
• Strona 1 z 1