Hejka, moja połowa chce pojechać z dzieciakami do muzeum Kopernika (jeszcze przed rozpoczęciem roku szk). Macie może jakieś rozeznanie co do niedrogiego a czystego miejsca, w którym można by się do poduszki przytulić?
Jakiś tel do rezerwacji, czy poleconą osobę.
Spanie w stolicy
• Strona 1 z 1
|
Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
Kierownik działu IT Uczelni Wyższej, MVP M365 Development 11/24r, 3xMCC, Answers Forum moderator, ExcelForum, MSDN dział VBA, Projekt VBATools.pl |
|
|
Nie ma co - wygooglałem sobie jakieś miejsca.
Sprawa zamknięta. Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
Kierownik działu IT Uczelni Wyższej, MVP M365 Development 11/24r, 3xMCC, Answers Forum moderator, ExcelForum, MSDN dział VBA, Projekt VBATools.pl |
|
|
Zobacz hotel nauczycielski logos, to bardzo blisko Kopernika i ceny spoko. Adres wybrzeże kosciuszkowskie
Pozdr trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie - jedyny wybór Vespa!
1. Vespa P200E - Fred Perry 2. Vespa Special 3. Vespa V90 '64 |
|
|
Pojechałem z rodziną. pok 4 osoby (rodzinny pakiet), w Hotel Premier Class za 109pln
Weekend dobrze zagospodarowany. Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
|
|
no ja niby ze stolicy ale nie mam pojęcia gdzie tu można tanio pospać... za to w Krakowie mam kilka miejscówek
|
|
• Strona 1 z 1