Joł! Jest szybka akcja. Dostałem maila od Radka Sroki i pozwalam sobie go tu wkleić.
Sprawa jest o tyle pilna, że zamówienia Radek przyjmuje tylko do jutra!
Cała akcja raczej dla klubowiczów z Warszawy, chyba że dogadacie się z Radkiem.
Wszystkie zamówienia i pytania kierujcie proszę do Radka ( Radi70 )
"Zbliża sie event Fundacji Jednym Śladem - Świec przykładem nocą.
Od lat słyszałem, że fajnie byłoby mieć własne kamizelki itp.
Oto stwarzam taka możliwość.
Możecie sobie wybrać, czy chcecie kamizelkę, czy worek, czy może to i to.
Możecie także wybrać sobie kolor bazowy.
Każdy produkt będzie miał nadrukowane logo VCP, które także będzie odblaskowe.
Zamówienie musze mieć do DO JUTRA !!!
Zapłatę przyjmuje w dniu imprezy gotówką.
Robie to bezzarobkowo, zatem prośba o przygotowanie sie do rozliczenia.
Osoby, które zamówią kamizelkę lub worek lub to i to, a nie przyjadą z jakichś powodów na imprezę, będą proszone o odebranie towaru w następną środę.
Podaję ceny za produkt z nadrukiem odblaskowym.
Zarówno worek, jak i kamizelka kosztuje 15,00 zł.
Kamizelka 3M (to ta wyraźnie różniąca się na wizualizacji kosztuje 65,00 zł.
Podaję ceny netto / ale do zapłaty.
Chyba, że ktoś będzie sobie życzył fakturę, to dojdzie jeszcze VAT"
Szybka akcja odblaskowa
• Strona 1 z 1
|
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. ☆ ★ CHULIGAN PX 177 CORSA ★ ☆
|
|
2016 ![]()
Rejestracja: 15 sierpnia 2013, 21:10 Lokalizacja: Warszawa Bródno [I]: Granturismo 125L (GT) |
Cholercia, zły czas, przed 10 - tym
|
|
Czesc,
Czy kamizelki to jeden uniwersalny rozmiar? Jak skladac zamowienia? Moze warto kolorom numery przypisac, aby bylo prosciej. Marcin |
|
|
Wyraźnie jest napisane do kogo pisać w sprawie zamówień...
Po drugie czy tak trudno jest napisać "cześć Radi70, poproszę jeden worek różowy i jedną kamizelkę w kolorze czarnym. Ludzie, trochę pomyślunku... ☆ ★ CHULIGAN PX 177 CORSA ★ ☆
|
|
|
Małe niedopatrzenie, za co przepraszam, jutro rano napisze w komentarzach, czy kamizelki mają jeden uniwersalny rozmiar np. XL, czy tez maja pełna rozmiarówkę, ale na ten moment podejrzewam, że jest to XL.
I dla wyjaśnienia, to nie są jakieś super profesjonalne kamizelki, a raczej tani gadżet, który oczywiście można wykorzystywać do jazdy nocą i bardziej chodzi o to, byśmy mieli coś taniego i spójnego dla wszystkich z naszym logotypem także odblaskowym. Jeżeli ktoś z Was boi się, że kamizelka będzie za duża i będzie jak worek lub za mała, proponuje zamówić worek. Jak nocą założysz go na plecy, będziesz także widoczny, ale tylko z tyłu |
|
|
Ja się piszę ma worek i kamizelkę (kamizelka ta inna). Kolor żółty. Zadzwonię w ciągu dnia. Pozdr Alek
trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie - jedyny wybór Vespa!
1. Vespa P200E - Fred Perry 2. Vespa Special 3. Vespa V90 '64 |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 17 listopada 2004, 14:20 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 150GS 1957 [II]: Vespa 150 1957-58 [III]: ET2 50 [IV]: |
zamówiłem więc Radku pamiętaj
Vespa 150GS VS3T z 1957r
Vespa VB1T z 1958r, wersja lekko przebudowana Vespa ET2, jedna z pierwszych 1997r Vespa PX Peg Pereggo Limited Edition |
|
Sytuacja wygląda następująco.
Kamizelki są w uniwersalnym rozmiarze L/XL. Zapinane są na rzepy. Zarówno kamizelki, jak i worki na ten moment dostępne są w przedstawionych kolorach. |
|
|
to ja rezygnuje . L/XL dużo za duża bedzie na mne
VESPA SCN
|
|
|
ZAMKNIĘTE - POSZŁO DO REALIZACJI !!!
Odbiór na imprezie 17 czerwca lub 22 czerwca środa po imprezie dla tych, którzy na imprezę nie dotrą. |
|
• Strona 1 z 1