Fogiel pisze:Samo imię i nazwisko to nie dane objęte RODO
Wole nie trafić na przewrażliwionego na punkcie swoich danych osobowych

Wole nie trafić na przewrażliwionego na punkcie swoich danych osobowych ![]() ![]() |
|
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 12 czerwca 2015, 22:34 Lokalizacja: Lublin [I]: ET4 125 Not Leader [II]: GT250 ie 60 (Euro 3) M451M [III]: Cosa 2 200 [IV]: GTS300 ie Super Sport 2010 |
Prosiłbym o wpisanie Zuzi i mnie razem z Anią i Darkiem do jednego domku. |
pogoda na Śląsku dziś dopisuje, w chwili pisania tych słów w Tychach słońce.
ok 17:00 ruszam w kierunku Zlotu ![]() |
|
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 23:38 Lokalizacja: Warszawa - Szczęśliwice (Ochota) [I]: Vespa 150 Sprint 1969-79 [II]: PX200E 1982-97 ![]() |
Melduje się z domu. Trasa powrotną bez przygód. Dziękuję Manetasom za fajne spotkanie. No i jeszcze raz Jacławowi za poratowanie w potrzebie.
PS Posiałem gdzieś w namiocie epe z nagrodą, dla uczciwego znalazcy nagroda. Pozdrawiam Jim Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Vespa - in tutto il mondo!
|
![]() 2019 ![]()
Rejestracja: 25 października 2004, 15:13 Lokalizacja: Warszawa-Bielany [I]: Vespa 150 1960-62 [II]: Vespa 150GL 1962-65 [III]: P80X 1981-83 ![]() |
Wielkie dzięki zajebisty zlot atmosfera ekipa klimat czad....
pzdr! Cipiór "... - .... - .... - .... . ....!!!"
![]() |
DWUSUWOWA APOKALIPSA W USTRONIU!
Dzięki za możliwość "połowicznego" udziału w zlocie i że przyjechaliście po mnie ![]() w linku około 30 zdjęć z wizyty w Ustroniu https://www.facebook.com/rdzawe.diament ... SEARCH_BOX |
|
Jak powiada przysłowie wszystko co dobre szybko się kończy. Tak było i tym razem....parę tygodni przygotowań, stresy i problemy, gorący telefon i sprawy do "pochytania" i nagle pyk czwartek, pierwsi goście, START... zegar tyka, niedziela i po zlocie.
Pogoda była po naszej stronie. Na szczęście słonko postanowiło się przyjrzeć z bliska zabytkowym vespom i kolorowej gromadzie oryginałów pędzących na małych kółkach po okolicy. Jako organizatorzy nie możemy oceniać imprezy. To pozostawiamy Wam. Możemy ocenić za to gości. W tym miejscu dziękujemy wszystkim za przybycie, pomaganie sobie nawzajem i przede wszystkim za rodzinną atmosferę, którą wspólnie stworzyliśmy. Pozostają nam zdjęcia i bolące ze śmiechu brzuchy. Teraz czekamy na kolejne imprezy, na które nas zaprosicie (lub nie) ![]() Jeszcze raz ogromne dzięki za wspólnie spędzony czas!!!!!!!!!! |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika