2025 Galeria Jurajska

Forum vespiarzy z Małopolski
Awatar użytkownika
Mechanik
Mechanik
[I]:
ET2 50
[II]:
GTS250
[III]:
Rano trzeba wstać o brzasku, przetrzeć oczy i spotykamy się na otwarciu galerii. Wjeżdżam na A4, przykładam kartę szlaban w górę wjazd, gazu, przykładam kartę szlaban w górę wyjazd, jeszcze parę zakrętów przez miasto i jestem na miejscu. Parkuje i siadam w słoneczku. Rosa ledwo co opadła i jeszcze obrotowe drzwi zamknięte, ale jak trzeba być rano, to rano. Och jak fajnie, myślę że pogoda dzisiaj będzie wspaniała.

Spotykam szanownego Pana, który ma fuchę ogarniania parkingu i wybiegu dla dzieci, aby przygotować dostępne dla klientów przestrzenie w czystości. Pochylam się i podaje puszkę jaka leżała pod moimi nogami podaje... ale halo puszka jest pełna. No to wręczam prezent. Miły jegomość przyjmuje choć obawiając się może że to jakiś rodzaj wywiadu grzecznie przyznaje że nie pije, ale koledze przekaże. Po czym zauważa kask i uśmiecha się miło. Dzień dobrze się zaczyna.

GJ_20250322_1.jpg

Jest Piotr, Jest Marcin i cała reszta się zbiera. Podjechała ekipa filmowa, podjechały vespy przechowane na noc w bliskiej odległości. Z bagażnika wyjeżdża dron i gopro przykleja się do jednej z vesp.
Jaki scenariusz? Jedziesz za samochodem i robimy kilka rundek, a potem wjeżdżamy do galerii.
Super. Kask na głowę i powolutku, powolutku do przodu.

Trasa o tej porze już po pierwszej fali, więc stosunkowo puste drogi, zresztą sobota, więc kto miał dojechać ten dojechał, a reszta odsypia. My natomiast (6 vesp) jedziemy wężykiem przez miasto. Słońce świeci i uśmiechamy się jak do ryżu. No tak zarabiać to ja mogę :P

GJ_20250322_2.jpg

Potem do windy... zonk! vespy nie wchodzą, więc na ślimaka i na 2gie piętro parkingiem. Potem wrota na oścież i idziemy przez galerię na zgaszonym turlając się pomiędzy pierwszymi weekendowymi klientami pod restaurację gdzie nasz znajomy Łukasz już przygotowuje dla nas wspaniałą pizzę w nowo otwartej Viva Italia.

GJ_20250322_3.jpg

Co to było spytacie?
Tak minn zbieramy środki aby wywiązać się z tak niskiej ceny jaką nałożyliśmy na uczestników zlotu w Olsztynie Jurajskim. Zatem i promocja aktywności związanych z Włochami, a na dodatek ze stylem życia, kuchnią i atmosferą jaka nam towarzyszy aby wszystko udało się jak należy.

Ciao Ragazzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
Kierownik działu IT Uczelni Wyższej, MVP M365 Development 11/24r, 3xMCC,
Answers Forum moderator, ExcelForum, MSDN dział VBA, Projekt VBATools.pl
Awatar użytkownika
Mechanik
Mechanik
[I]:
ET2 50
[II]:
GTS250
[III]:
O i skręcili o film z nami w tle:
https://www.youtube.com/watch?v=0jIkLk03mN4

Oczywiście to reklamówka wiec trzeba wziąć to pod uwagę ale gwarantowała fajnie spędzony dzień oraz fundusze na 2 beczki piwa po znacznie obniżonej cenie dla naszych zlotowych gości.

Nie wykluczone że znajdziemy się tam na motosercu.
Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
Kierownik działu IT Uczelni Wyższej, MVP M365 Development 11/24r, 3xMCC,
Answers Forum moderator, ExcelForum, MSDN dział VBA, Projekt VBATools.pl
Awatar użytkownika
Mechanik
Mechanik
Pochwały: 2

[I]:
Bajaj Chetak 150 Classic
[II]:
Vespa 125 1952-53
Elegancko Panowie :D Pozdr.!

OShon pisze:Rano trzeba wstać o brzasku, przetrzeć oczy i spotykamy się na otwarciu galerii. Wjeżdżam na A4, przykładam kartę szlaban w górę wjazd, gazu, przykładam kartę szlaban w górę wyjazd, jeszcze parę zakrętów przez miasto i jestem na miejscu. Parkuje i siadam w słoneczku. Rosa ledwo co opadła i jeszcze obrotowe drzwi zamknięte, ale jak trzeba być rano, to rano. Och jak fajnie, myślę że pogoda dzisiaj będzie wspaniała.

Spotykam szanownego Pana, który ma fuchę ogarniania parkingu i wybiegu dla dzieci, aby przygotować dostępne dla klientów przestrzenie w czystości. Pochylam się i podaje puszkę jaka leżała pod moimi nogami podaje... ale halo puszka jest pełna. No to wręczam prezent. Miły jegomość przyjmuje choć obawiając się może że to jakiś rodzaj wywiadu grzecznie przyznaje że nie pije, ale koledze przekaże. Po czym zauważa kask i uśmiecha się miło. Dzień dobrze się zaczyna.

GJ_20250322_1.jpg

Jest Piotr, Jest Marcin i cała reszta się zbiera. Podjechała ekipa filmowa, podjechały vespy przechowane na noc w bliskiej odległości. Z bagażnika wyjeżdża dron i gopro przykleja się do jednej z vesp.
Jaki scenariusz? Jedziesz za samochodem i robimy kilka rundek, a potem wjeżdżamy do galerii.
Super. Kask na głowę i powolutku, powolutku do przodu.

Trasa o tej porze już po pierwszej fali, więc stosunkowo puste drogi, zresztą sobota, więc kto miał dojechać ten dojechał, a reszta odsypia. My natomiast (6 vesp) jedziemy wężykiem przez miasto. Słońce świeci i uśmiechamy się jak do ryżu. No tak zarabiać to ja mogę :P

GJ_20250322_2.jpg

Potem do windy... zonk! vespy nie wchodzą, więc na ślimaka i na 2gie piętro parkingiem. Potem wrota na oścież i idziemy przez galerię na zgaszonym turlając się pomiędzy pierwszymi weekendowymi klientami pod restaurację gdzie nasz znajomy Łukasz już przygotowuje dla nas wspaniałą pizzę w nowo otwartej Viva Italia.

GJ_20250322_3.jpg

Co to było spytacie?
Tak minn zbieramy środki aby wywiązać się z tak niskiej ceny jaką nałożyliśmy na uczestników zlotu w Olsztynie Jurajskim. Zatem i promocja aktywności związanych z Włochami, a na dodatek ze stylem życia, kuchnią i atmosferą jaka nam towarzyszy aby wszystko udało się jak należy.

Ciao Ragazzi.
शिश्न क्लब पोलैंड

Wróć do małopolskie