Witam!
Nazywam się Andrzej, mieszkam w Dołujach.
Napiszecie coś o sobie?
|
Jako piastujący zaszczytną rolę inicjatora-moderatora
Witam! Nazywam się Andrzej, mieszkam w Dołujach. Napiszecie coś o sobie? |
|
|
Nazywam sie Marta i mieszkam w Szczecinie.
Na codzien trenuje gimnastyke sportowa. Pozdrawiam tusia
|
|
Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 |
woooow gimnastyka artystyczna? na vespie??
ja z artystycznej to tylko czasem kopnę kopniaka w bajaju albo jakim px:) |
a jednak... tusia
|
|
|
artystyczna jest dla cipek !!
Marta trenuje SPORTOWĄ !! Vespa-famiglia
OSA M-52 police '63 VESPA P80X Benelux #4450 '81 HEINKEL 150 type:14.00 '62 LAMBRETTA LI150 mk3 '63 VESPA GS150 '57 VESPA PX125EFL italiano '85 VESPA PX200EFL '84 |
|
Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 |
sportowa to znaczy siłowa?:)
się boję:)co na to vespa?:) |
|
Sportowa znaczy na przyrzadach. U kobiet skok przez stol gimnastyczny, cwiczenia na poreczach asymetrycznych, na rownowazni i cwiczenia wolne (na planszy). U mezczyzn cwiczenia wolne, kon z ĹÄkami, kĂłĹka, skok przez stol gimnastyczny, porecze symetryczne, drazek. Ang. Artistic Gymnastic
tusia
|
|
Mechanik ![]()
Rejestracja: 23 sierpnia 2010, 12:20 Lokalizacja: Łódź [I]: Bajaj Chetak 150 Classic [II]: Vespa 125 1952-53 |
Najbardziej mi się teń koń podoba
शिश्न क्लब पोलैंड
|
jestem bliski zawału:) Topór z rąk kata wytrącą chłopcy Arafata !!!!
|
|
|
tusia jakby Panowie zobaczyli filmik jak "skaczesz" to by im szczęki opadły
![]() |
|
|
telewizja kłamie... na żywo to jest dopiero widowisko
|
|
|
A miał to być spokojny wątek z powitaniami...
|
|
Każdy wątek, albo umiera, albo schodzi na alkohol i "fikołki" Pozdrawiam !!! Sznur. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
|
Przepraszam
To moja wina Następnym razem się poprawię tusia
|
|
Już wstaje ![]()
Rejestracja: 17 czerwca 2010, 08:47 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: LX50 2T [III]: GTS250 |
hmm a ta na Twoim avatarze to gimnastyka artystyczna czy raczej sportowa hmm? |
A wystarczyłoby żeby Admin dodał wtyczkę do phpBB pozwalającą moderatorom ciąć wątki i tworzyć z nich nowe (albo nadał im uprawnienia). Powstałby nowy wątek: Tusia. Sportowa czy artystyczna? |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9DUamjqhn1Q&feature=related to i tak jest lepsiejsze
Vespa-famiglia
OSA M-52 police '63 VESPA P80X Benelux #4450 '81 HEINKEL 150 type:14.00 '62 LAMBRETTA LI150 mk3 '63 VESPA GS150 '57 VESPA PX125EFL italiano '85 VESPA PX200EFL '84 |
|
|
Dzień dobry
To ja się przywitam z szanownymi forumowiczami Wojus za Szczecina biała Vespa LX 2T (w przyszłym roku będzie czerwony pionowy pas z przodu) Co robię - serwis informatyczny firm |
|
|
Hej Wojus. Witaj na forum. Czy to ciebie widziałem dzisiaj o godzinie około 10.30 podjeżdżającego od strony Derdowskiego do ronda na Ku Słońcu?
|
|
|
Witam ziomkow z okolic.Nie mam na mysli kolegow warszawiakow z Kielc.
|
|
|
Witam, sercem zawsze z wami! Resko zach pom.
za tobą krocze
|
|
|
hejka Od wczoraj w klubie , Szczecin, obecnie nie mieszkajacy na stale ale czestao wpadajacy do Scn
VESPA SCN
|
|
|
Przyznam się ze ja też rodzony w Szczecinie i cała moja rodzina też tam mieszka, mnie tylko wywiało do Gorzowa, ale w razie jakiś spotkań piszę się.
|
|
|
Szczecin Gorzów czy Dołuje ..... Ciagle jeden Gang:)
VESPA SCN
|
|
|
Witajcie! Od niedawna dołączyłem do grona Vespiarzy. Czy jest tu ktoś aktywny ze Szczecina lub innych części Zachodniopomorskiego? Pozdrawiam!
|
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika