2025 Po Valasku na Skutru

Forum vespiarzy z Małopolski
Awatar użytkownika
Mechanik
Mechanik
[I]:
ET2 50
[II]:
GTS250
[III]:
Ale było fajnie, choć lało nam na zmianę i część z nas, która przybyła w piątek (bo Wojtek, Darek i ja w czwartek uciekając przed chmurami) kąpała się cały dzień w mżawce. Na powrotnej drodze zlało nas 3 razy, a 2x zdołaliśmy wyschnąć (no może bez rękawiczek), ale wiecie co, nie ma co żałować bo to jeden z tych ciepłych wiosennych deszczy przy pogodzie 26c. Atmosfera tej imprezy rekompensuje wszystko.

2025-06-01_00-18-10.jpg

Jak zawsze wieczorową porą koncerty, w piątek inna kapela w sobotę inna. Trochę ruszania nóżką, trochę śpiewania licząc na te kawałki, które dało się usłyszeć w j.Angielskim. Do tego grilla do syta i restauracja po paradzie gdzie pełne talerze regionalnych przysmaków zawsze nas kuszą. Sam wziąłem czeski kapuśniak oraz knedliki z gulaszem o 0%

2025-06-01_00-16-46.jpg

Tym razem i ja zdecydowałem się na konkurs, choć niestety odpadłem za wylanie wody na beczce. No ale zwykle mam pietra przed takimi ekscesami bo jednak jak się człowiek wygłupia to potem często strupy ma z czego zdzierać. Tym razem tak się nie stało, ale ten niefortunny fakt jaki nie występował na jazdach próbnych pokrzyżował mi plany na przejście do ćwierć finału.

2025-06-01_00-15-05.jpg

W powrotnej drodze Koniaków na kawce i lodzikach oraz pizza w Buondziorno w Kętach i znowu ulewa.
Co w przyszłym roku? Ano pewnie będę pierwszy który się zapisze, choć domków już brak.
Dostaliśmy cynk o pensjonacie :P - podnosimy standard co roku!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Pozdrawiam -> Oskar Shon założyciel VCM, aktualnie pędzący na GTS s310
Kierownik działu IT Uczelni Wyższej, MVP M365 Development 11/24r, 3xMCC,
Answers Forum moderator, ExcelForum, MSDN dział VBA, Projekt VBATools.pl

Wróć do małopolskie