Tomek możesz przecież również tworzyć kontent.
Równie dobry pomysł prawda?
Taki wiesz, z serca a nie ze srajfona w poczekalni po mięso w supersamie.
Sam robię co mogę, choć mam świadomość że to taniec na pogrzebie.
Z drugiej strony mam to gdzieś i równie cieszyłbym się jakby to się zmieniło więc robię co mogę (w swoim zakresie regionalnym nie wtryniając się tam gdzie mnie nie trzeba).
Każdy może się przyłączyć, albo narzekać.
Nikogo nie dyskryminuje, choć narzekających jest już mniej, ale coraz więcej tych co nic nie robią, zatem nie wiem czy uważać twój komentarz za poradę czy dobry kawał

Ale jaki jest koń każdy widzi.
Insta3.png
Insta postanowiłem odświeżyć ponieważ nigdy jakoś nie miałem ochoty robić sobie selfie w kiblu, ale jak wiesz robię parę fotek i to lubię. Wiem że wiele osobom się to nie podoba, albo podoba tylko w towarzystwie mielą żabę aby się przypodobać otoczeniu. Mój pomysł na Insta to same maszyny. Bez Ciebie beze Mnie, same Vespy. Jak komuś to pasuje to fajnie, a jak nie to każdy ma swoją receptę na szczęście.
To coś więcej niż posiadanie konta i podglądanie innych.
Forum miało pewien techniczny problem przez ostatni rok (dziś coś się ruszyło). To znaczy ciągłe przepychanie się z uwolnieniem miejsca. Można oczywiście wklejać fotki hostowane przez inne serwisy, ale potem zostają dziury jak portale takie jak fotosik czy inny chomik, czyszczą dyski. W tym przypadku miejsce na Tym serwerze jest bardzo istotne. No ale ja nie pociągam za sznurki i sam sobie GB nie dorobię.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.