witojcie towarzyszu!
może wpadniecie jutro pod kopernika osobiście siebie i swoją Vespę przedstawić?
pozdro!
Do Nowych Forumowiczów !
|
Sprawdzam VCP niemal co dzień.
Czytam artykuły które nie są mi po3ebne - bo mam zajawę. Oglądam zdjęcia itd. Jestem TU od października mam PK50 XL która się właśnie robi, i nie posiadam tak dużej wiedzy żeby móc NA TYM FORUM komu ś pomagać. Więc narazie siedzę cicho, czasami się wtrące. Powoli do przodu. Pozdro chłopaki....i dziewuchy. 1*2 3 4
- Vespa? - Super! |
|
|
"Pozdro chłopaki....i dziewuchy."
a starcy ??? |
|
a są tu tacy ???? przyznam że żadnego jeszcze nie widziałem |
|
witam synka z gruby kaj ześ mieszkoł? jo na wełnowcu |
|
|
Czesc!mam na imie Maciek i od razu sie przyznam ze jeszcze nie mam swojej Vespy...ale po czesci po to tez zapisalem sie do klubu.zaczne moze od krotkiego wstepu:studiuje weterynarie juz lata...ale w miedzy czasie restauruje stare motocykle i samochody,studia sa ciezkie wiec w wakacje wyzywam sie motoryzacyjnie.
Vespe pierwszy raz zobaczylem w Chorwacji w wieku 11 lat i strasznie mi sie spodobal jej ksztalt i dzwiek.od tego czasu ogladam sie za kazda jaka widze:).strasznie podobaja mi sie Vespy z lat 80' i 90' maja najbardziej odpowiadajaca mi stylistyke i wykonanie.niestety stylistyka i plastik wspolczesnych juz mnie tak nie zachwyca.odrestaurowalem juz pare motocykli czy dla siebie czy dla siebie a potem ze sprzedaza:)ale wkoncu nadszedl czas dla mnie na Vespe. W tym roku wyjechalem na wakacje do wloch,krolestwa Vesp no i to byla iskra do tego zeby kupic pierwsza.W dodatku postanowilismy z moja dziewczyna ze bedzie to nasz pierwszy wspolny motocykl. ciesze sie ze forum ma rygorystyczne prawa ktore wprowadzaja porzadek i sens wypowiedzi. |
|
|
..no to jeszcze raz Witam i uff...z ulgą patrzę że się jakoś tam zachowałem ..rejestrując się dziś rano.....nie mam w dodatku żadnych problemów ze swoją i ciesze się że jestem wśród Was..pozdro
DS Chi va piano, va sano e va lontano
|
|
|
Witam wszystkich Vespiarzy, jestem gówniarzem, który fascynuje się od bardzo dawna Vespami. Wczoraj kupiłem 12letnią Vespe ET2. Mimo swego wieku Marlenka jest bardzo zdrowa oraz idealna również z zewnątrz. No, to chyba wszystko. a! postaram sie odzywac na forum tak często jak będę mógł :]
|
|
|
Witam wszystkich .
Jestem Maciek i właśnie staram się rozpocząć swoją przygodę z Vespą. Zapisałem się na to forum m.in dlatego aby dowiedzieć się czegoś nowego od speców i takie tam , już napisałem na forum że mogę kupić Vespe ale to nie tu tylko na "Ogłoszenia" Może teraz coś o sobie powiem: Mam dokładnie 16 lat jestem z Częstochowy, interesuje się motoryzacją i muzyką. Moim marzeniem jest mieć na własność Vespe z 72' taką okrągłą i takie tam Dzięki Maciek |
|
|
Jakbyś przypadkiem trafił Sprinta z '71 to ja chętnie wezmę
Pozdrawiam !!! Sznurek. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
|
Witamy szukaj a znajdziesz tę wymarzoną Vespę.Powodzenia i wytrwałości
|
|
|
Nie chce być złośliwy ale w '72 już zaczęto produkować te bardziej kanciaste
ale to życzę powodzenia w poszukiwaniu tej wymarzonej - wierz mi nie jest łatwo nie to żebym ostudzał Twój zapał ale przestrzegam abyś się nie rozczarował pzdr! |
|
|
Witam
Stare model są piękne ... ale chyba rozsądnienj na pierwszą przygodę z Vespą wybrać np: - PK 50/125 (manual) - ET 2/4 (automat) Co do skrzyni to już zależy co kto lubi Pojazdy dość rozsądne cenowo, spory wybór części, klasyczny wyglad Pozdrawiam Vespa ... bo lubię
|
|
elou @Sznur http://cgi.ebay.de/Piaggio-Vespa-Sprint ... 19b7a3c8b0 pozdrawiam |
|
Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 |
a jakie tjuningowe zwierciadełko:)
Motocykliści noga z gazu!!!
|
Odpada, chciałbym mieć taką starą jak ja Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
|
no ! jak wiesz w tym temacie niestety ja wygrywam
|
|
Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
2019 ![]()
Rejestracja: 11 stycznia 2010, 23:04 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: Vespa 125 Primavera 1967-76 [III]: Vespa 125 1963-64 |
Witam!
Mam na imie Szymon, jestem z Warszawy. Ostatni sezon (prawie caly) przejezdzilem na v50 special r 1977/8, ktora nabylem przy pomocy NSJ. Niestety w sierpniu padl silnik... ale juz jest zrobiony i mam nadzieje ze bedzie ok. Ale do "zrobienia" w niej mam jeszcze troche rzeczy. Pracuje, w kawiarni na Hozej, wiec jakby klubowicze szukali miejsca na spotkania to zapraszam do nas, miejsce jest "rowerowe" ale mozna je powoli przerabiac na Vespowe :) http://cykloza.blogspot.com/ Pozdrawiam Sz. |
|
witam serdecznie!
kolejny właściciel manuala w klubie i to SF, tak więc do zobaczenia na spotach i w sezonie na ulicach! pozdro! |
|
Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 |
A to jest właśnie Szymon którego namawiałem na ujawnienie się klubowe!nawet stał się posiadaczem klubowego kalendarzyka:)
powitajcie kolejnego manualortodoxa pozdro! Vespa z Jan (ten od lusterka:) Motocykliści noga z gazu!!!
|
2019 ![]()
Rejestracja: 11 stycznia 2010, 23:04 Lokalizacja: Warszawa [I]: Vespa 50 Special 1975-83 [II]: Vespa 125 Primavera 1967-76 [III]: Vespa 125 1963-64 |
Witam, witam
jak tam lusterko? pasuje? pzdr |
|
witam witam.....
|
|
|
Witamy Cie serdecznie Szymonie ,miło że się ujawniłeś ze swoim klasykiem
|
|
2019 ![]()
witaj, jesli twoja v50 to ta czerwona ze zdjecia to jestem podwrazeniem (na pierwszy rzut oka:). widzialem w wawie jeszcze sliczna zielona v50s. duzo klubowiczow jeszcze posiada speciale?
pzdr |