Jeszcze
Witam i pozdrawiam !!!
Sznur.
|
Ja posiadam ino w budowie, też czerwoną i to ogniście, ale nie najszybszą
Jeszcze Witam i pozdrawiam !!! Sznur. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
Spaliniarz ![]()
Rejestracja: 07 października 2008, 22:34 Lokalizacja: Warszawa [I]: LX50 2T [II]: PX80 1983-93 |
Witamy!
special to jest to! nie mam, ale pomarzyć zawsze można... "Mniej znaczy więcej" - Ludwig Mies van der Rohe
mniej więcej |
no ja niby posiadam, choć w sumie już niebardzo, moja kobieta mi ją "zabrała" V50N w tej chwili 102ccm z głodem na więcej a przede wszystkim witamy w klubie.. kto hamuje ten przegrywa
Vespa Special 50/102ccm Vespa PX80/200ccm |
|
|
Niestety V50 jest bardzo mało nad Wisłą, a to dziwne, bo na zachodzie to chyba najczęstszy model, Francja, Włochy czy Niemcy są nimi zawalone. P.S. Ta śliczna zielona to moja 50 Special to moja chluba.
Piccolino - l'ombelico del mondo
|
|
Vespa Power Tuner ![]()
Rejestracja: 01 czerwca 2007, 15:15 Lokalizacja: Warszawa [I]: PX200E Disk 2007+ [II]: Vespa 125 1961-62 [III]: GTV250 ie [IV]: Vespa 150GL 1961-62 |
Wiemy wiemy Piccolino, rekomendowałem kontakt nowemu klubowiczowi z v50-tkowym ortodoksem:) a swoją drogą na ostatnim spocie pytałem czy ktoś widział na żywo i były 2 zgłoszenia Dzidek i Jo, wpadniesz w sezonie?pozdr!
Motocykliści noga z gazu!!!
|
|
Czesc. Mam na imie Jacek. Nabylem swoja Vespe od SmerfEtki juz tak ze 2 miechy nazad. Nie rejestrowalem sie , bo lubilem zagladac, ale raczej z anonima. Czas to zmienic , bo sezon sie zaczal i widze Vesp wysyp na ulicach mego miasta. Sam na razie nie jezdze, bo moja laleczka kaprysi ostatnio i problemow dostarcza, mam jednak nadzieje, ze chwilowe i ze rychlo sie na miasto nia wypuszcze.
Pzdr. for all. |
|
ja też niedawno nabyłem |
|
|
Wydech i klamkę posiadam, szczegóły na PW i przenieś temat do właściwego działu, bo zaraz Cię op....
Pozdrawiam !!! Sznur. Lepszy martwy niż drugi...
Piłeś, nie pisz... |
|
|
Witam,było w odpowiednim dziale,ale tam nie było odzewu
|
|
|
witam !!! chciał bym powitac wszystkich vespiarzy,od dziś i ja już nie muszę o niej marzyc,bo cud się zdarzył i wreszcie, mogę nią śmigac sobie po mieście!!!.Albo może jeszcze inaczej, jestem szczęśliwym posiadaczem,raczej skutera the best "bajery" wspaniałej vespy et4,i żeby nie było spiec pojemnośc 125
|
|
|
kolege witamy, pod kopernika zapraszamy
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich czytających
Tak w ogóle to jestem Sylwek i mieszkam na śląsku w średnim mieście zwanym Knurów dla nie wtajemniczonych obok Gliwic gdzie często będę pomykał w tamtejszych korkach na moim upragnionym skuterku A na dodatek ponieważ żeby jeździć tą ślicznotką niestety kończę kurs na prawko na motorki, każdy się dziwi że będę miał A a nie chcę kupić motoru bo to taki szpan a mnie się motory nie podobają po prostupragnę śmigać na Vespie bo są pikne będzie Pan(i) zadowolony(a)
|
|
|
Hejka Sylwek.
Wkoncu ktos z bliskich stron.Pochodze z Raciborza.Choc duzo czasu spedzilem w Rudach.Mialem tez znajomych w Stanicy i Pilchowicach. Gratuluje przyszlego zakupu. Pozdrawiam. Ps-wpisz moze twoje powitanie w temacie "powitania" i nowy temat. bo uslyszysz-"porzadek musi byc" |
|
|
już to zrobiłem przeniosłem stemat zgodnie z porządkiem
będzie Pan(i) zadowolony(a)
|
|
|
Chciałbym się przywitać
Jestem Maciek i pochodzę z Częstochowy i potrzebuje pomocy w związku z rejestracją zabytkowej vespy z 58 roku bez papierów !! |
|
|
skuter zacny, popytaj się w odpowiednim dziale.
|
|
|
Dzień Dobry Vespo... to sem ja... nowy posiadacz LX50... to spełnienie moich marzeń z "młodości", a ponieważ prawka na motor nie mam... dlatego będę jeździł "50tką"
Mieszkam w Szczecinku... taki zakątek zachodniopomorskiego... na skraju drogi krajowej nr 11... którą pół Polski nad morze jedzie pozdrawiam i mam nadzieję, się zvespawać z Wami. Pafcio
|
|
|
Vespa-famiglia
OSA M-52 police '63 VESPA P80X Benelux #4450 '81 HEINKEL 150 type:14.00 '62 LAMBRETTA LI150 mk3 '63 VESPA GS150 '57 VESPA PX125EFL italiano '85 VESPA PX200EFL '84 |
|
|
witam
Mam na imie Kasper jestem z Poznania posiadam lx50 pozdrawiam wszystkich forumowiczów. |
|
|
witam Was miło - oj tak jazda na Vespie to dolce vita
ET rosso z piaseczna - długa szyba no i nabyłem kocyk termoscud i da się baaardzo przyjemnie jezdzić nawet jak temp kilka stopni - w stroju nieprzypominającym Chewbacca pozdrawiam miło i liczę na miłe przyjęcie VESPA - migliori della citta
|
|
|
Witam!
Łazik, od wczoraj właściciel PK 50 XL. Pozdrowienia z Marek! |
|
|
W sam raz na rozpoczęcie sezonu skuterów śnieżnych
PRZEPRASZAM, ALE O CO CHODZI ?!
cherry, cherry lady |
|
Tigi każda okazja jest dobra aby poznać to co dobre Witaj w gronie vespowo-zakręconych 10pkt na wstępie za manaula! pzdr! |
|
|
A ja nie dostałam dodatkowych punktów, chociaż 'jeżdżę' na tym samym co nowy Kolega
PRZEPRASZAM, ALE O CO CHODZI ?!
cherry, cherry lady |
|
hm.... jesli sie nie myle poki co twoj silnik byl palony na stolku:) ok za dluzsza zajomosc 20-30 pkt pzdr! |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika